ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Περιφερειακή Επιτροπή | Συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ και αποφάσεις για βελτίωση οδικών δικτύων και προμήθεια εξοπλισμού για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου

Συνεδρίασε, την Τρίτη 13 Αυγούστου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Συνεδρίασε με σημαντικά θέματα η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου. Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η προμήθεια προθηκών και λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού και συνοδευτικές υπηρεσίες επανέκθεσης του Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, που δείχνει για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον της Περιφέρειας σε θέματα πολιτισμού και ειδικά για το συγκεκριμένο μουσείο που κατασκευάζεται και λειτουργεί με δαπάνες της Περιφέρειας.

Ακόμα εγκρίθηκαν δύο πρακτικά διαγωνισμών στην ΠΕ Κορινθίας και στην ΠΕ Αργολίδας, 330.000 και 120.000 ευρώ προϋπολογισμού, για την άμεση αντιμετώπιση βλαβών και συντήρηση σήμανσης-ασφάλισης, στα αντίστοιχα οδικά δίκτυα, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η οδική ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Τέλος, συζητήθηκε και εγκρίθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), με ένα περίπτερο που θα είναι πιο σύγχρονο και πιο ψηφιακό».

-Έγκριση του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του διαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΘΗΚΩΝ – ΛΟΙΠΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΝΕΚΘΕΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ».

-Έγκριση πρακτικού (1) ‘αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την κατασκευή του έργου: «ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2024», με προϋπολογισμό: 330.000,00€ (με Φ.Π.Α.).

-Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην «88η Διεθνή ‘Εκθεση Θεσσαλονίκης 2024» η οποία πρόκειται να διεξαχθεί από 7-15 Σεπτεμβρίου 2024.

-Έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης ¨προσωρινού αναδόχου¨ για τη κατασκευή του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2024 », Π/Υ:120.000,00 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες θα έχουν οι 8 Δήμοι της Περ. Πελοποννήσου στην 38η Philoxenia

AGGELOS DRITSAS

Δολοφόνησαν επιχειρηματία έξω από την επιχείρησή του στο Ψυχικό

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Μαρτίου: Νωρίτερα η πληρωμή τους – Το νέο χρονοδιάγραμμα

AGGELOS DRITSAS

Πενήντα Χρόνια Δημοκρατία” με συνομιλητές την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Κουβαρά στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικές Εκλογές: Αναλυτικά όλα τα ψηφοδέλτια της Αργολίδας ανά Δήμο

AGGELOS DRITSAS

Μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Δήμαινας, τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

AGGELOS DRITSAS

Στις 10 Σεπτεμβρίου ο 6ος Δρόμος Κάστρου Άργους

AGGELOS DRITSAS

Τους Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ τίμησαν στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ : νίκη με 3-0 απέναντι στο Κερατσίνι BINTEO DRONE TA 3 ΓΚΟΛ !!!

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

ΓΑΣ Κιλκίς- Διομήδης El Greco: 28-30

AGGELOS DRITSAS