ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον επιθετικό Γιώργο Τριμπόνια

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον επιθετικό Γιώργο Τριμπόνια για ακόμα μία 

αγωνιστική περίοδο.

Ο 32χρονος παίκτης θα φορέσει για 10η σερί σεζόν τη φανέλα του συλλόγου μας. Ο έμπειρος στράικερ έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας τα χρόνια που έχει αγωνιστεί με το σήμα της ΑΕ Ερμιονίδας, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Έχει πολλές παραστάσεις από τα εθνικά πρωταθλήματα, αποτελεί «σημαία» για τον σύλλογό μας, όντας σε θέση να προσφέρει πολλά και στα νέα παιδιά.

Η διοίκηση του συλλόγου μας εκτιμάει την απόφαση του Γιώργου Τριμπόνια να μείνει στην ομάδα μας σε μια δύσκολη περίοδο, και να στηρίξει την προσπάθεια όλων μας στον σύλλογο για την υλοποίηση του πλάνου που έχει καταρτιστεί και των στόχων που έχουν τεθεί, σύμφωνα με την ιστορία που έχει «γράψει» η ΑΕ Ερμιονίδας.

Ο Γιώργος Τριμπόνιας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εκτός από την ΑΕ Ερμιονίδας, σε Παναργειακό (δυο χρονιές) και Παναρκαδικό. Την προηγούμενη σεζόν (2023-24) ο έμπειρος στράικερ σημείωσε εννιά γκολ στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και δυο τέρματα στο Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας, διοργάνωση στην οποία η ομάδα μας αγωνίστηκε στον τελικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο σύλλογος. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο με τον ίδιο ζήλο, και με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη, ώστε να μπουν οι βάσεις για την επίτευξη των στόχων που αρμόζουν βάσει της ιστορίας που κουβαλάει η ΑΕ Ερμιονίδας… Θα αγωνιστούμε με ταπεινότητα, με πίστη, με σεβασμό στο ποδόσφαιρο και στους αντιπάλους», υπογράμμισε ο Γιώργος Τριμπόνιας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της ενάρξεως της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Γιώργο Τριμπόνια, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα σεζόν! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

ermionidafc tribonias ananewsi sima profile mesa08072022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Διομήδη Άργους

AGGELOS DRITSAS

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του – Μετά τη φωτιά στο σπίτι τους

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τα αποτελέσματα των ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου

AGGELOS DRITSAS

Τρεις αθλήτριες του Φείδωνα Άργους κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων και Νεανίδων

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης: Επιδαύριος Δρόμος 2025

AGGELOS DRITSAS

Άξιζαν όλα στο συγκλονιστικό Αγγλία-Ελλάδα 1-2!

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός-Ρόδος αύριο στο ΔΑΚ Άργους στις 16:00.

AGGELOS DRITSAS

Δεν ήταν γραφτό να πανηγυρίσουμε από σήμερα την άνοδο της ομάδος μας στην Γ εθνική. Δυστυχώς

AGGELOS DRITSAS

Νέος ΚΟΚ: Οι 7 ριζικές αλλαγές που φέρνει – Όρια ταχύτητας, πρόστιμα , παραβάσεις

AGGELOS DRITSAS

Αθλητική εκδήλωση Nafplio Challenge

AGGELOS DRITSAS

Ήττα σοκ στο Άργος για τον Παναργειακό – Σπουδαία νίκη στο Κρανίδι για την Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Παρ. Θυμαράς, γνωστός ως Σπετσιώτης

AGGELOS DRITSAS