ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Καζακστάν: 28 οι επιζώντες από τη συντριβή αεροπλάνου με 67 επιβάτες

Εικοσιπέντε άνθρωποι έχουν επιζήσει μετά τη συντριβή αεροπλάνου της αεροπορικής εταιρείας Azerbaijan Airlines με 67 επιβαίνοντες κοντά στην πόλη Άχταου, στο δυτικό Καζακστάν, ανακοίνωσαν σήμερα οι περιφερειακές ιατρικές αρχές.

Σύμφωνα με τις αρχές του Καζακστάν, στο αεροπλάνο επέβαιναν 67 άνθρωποι, 62 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος. Η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Μεταφορών του Καζακστάν ανέφερε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 37 πολίτες του Αζερμπαϊτζάν, έξι πολίτες του Καζακστάν, τρεις πολίτες της Κιργιζίας και 16 Ρώσοι πολίτες.

“Το αεροπλάνο που είχε αναχωρήσει από το Μπακού με προορισμό το Γκρόζνι συνετρίβη κοντά στην Άχταου. Το αεροπλάνο αυτό ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Azerbaijan Airlines”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταφορών του Καζακστάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δύο σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – αισθητοί και στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ερμιονίδας για το πρώτο τζάμπολ της Α1

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος -Τον βρήκε νεκρό η σύζυγός του

AGGELOS DRITSAS

Η ώρα των απονομών με τους πρωταγωνιστές του #24trailride

AGGELOS DRITSAS

  ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS

Ευχές από τον βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά

AGGELOS DRITSAS

Αθλητική ρεπόρτερ κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από… μασκότ ομάδας

AGGELOS DRITSAS

Δημοπράτηση της ΒΙΙ φάσης του διαγωνισμού για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου»

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα ποίησης σήμερα

AGGELOS DRITSAS

“Έφυγε”ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορινθίας Διονύσιος

AGGELOS DRITSAS

Ένα Μικρασιάτικο καράβι από τη Νέα Κίο Αργολίδας βγήκε στη Καλαμάτα

AGGELOS DRITSAS