ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Άδεια διακοπής κυκλοφορίας εξέδωσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων, από την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου μεταξύ των ωρών 08:00 έως 16:00 λόγω εργασιών του έργου: «Υποδομές Δικτύων Αποχέτευσης – (Αποχετευτικό Δίκτυο Δ.Δ. Ασίνης – ολοκλήρωση Δ.Δ. Δρεπάνου και Δίκτυο Αποχέτευσης Δ.Δ. Ν. Τίρυνθας) / Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (αναβάθμιση Ε.Ε.Λ. Τολού)» 

Η οδός στην οποία αναφέρεται η εν λόγω μελέτη είναι η οδός που οριοθετείται από τις συντεταγμένες Α (Χ: 400263.26, Υ: 4154041.39) και Β (Χ: 401558.60, Υ: 4154801.06) και είναι δρόμος διπλής κυκλοφορίας, συνολικού μήκους 900,00 μέτρων. 

Η κατάληψη της οδού αφορά στις ώρες 08.00 έως 16.00, ωράριο λειτουργίας του εργοταξίου. 

Συγκεκριμένα από το κάμπινγκ «ΞΕΝΗ ΜΠΙΤΣ» έως το κατάλυμα «Eirini’s house» στον οικισμό Δρεπάνου του Δήμου Ναυπλιέων.. Επειδή το πλάτος της υφιστάμενης οδού είναι μικρό κρίνεται πως κατά τη διάρκεια των εργασιών πρέπει να διακοπεί η κυκλοφορία, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και πεζών καθώς επίσης την ασφάλεια των εργαζομένων και την ασφαλή, ομαλή και έντεχνη εκτέλεση των εργασιών με όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση. 

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί κατάληψη του οδοστρώματος κατά την όδευση του αγωγού, όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο σχέδιο. Η σήμανση του εκτελούμενου έργου, θα ακολουθήσει τις γενικές αρχές της σήμανσης οδών, δηλαδή θα παρέχει έγκαιρη ενημέρωση των κινούμενων στις οδούς όπου εκτελούνται έργα, καθώς και σε αυτές που θα χρησιμοποιηθούν ως παρακαμπτήριες. 

Μέριμνα της παρούσας μελέτης είναι η σήμανση που θα πραγματοποιηθεί για το έργο, να ενημερώνει τους κινούμενους με τρόπο άμεσο και συνεχή, χωρίς όμως να γίνεται κατάχρηση χρησιμοποίησης πινακίδων, ώστε να επιφέρουν σύγχυση και κούραση στους οδηγούς και να αλλοιώνουν την αποτελεσματικότητα της σήμανσης. 

 Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου. 

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης. Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων . 

Ο ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ.Τ.Υ.Δ.Ν. 

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΤΟΠ.ΜΗΧ.ΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χρόνια πολλά, φωτεινά και δημιουργικά για την Ερμιονίδα μας και τους Ανθρώπους της!

AGGELOS DRITSAS

Άλωση της Τριπολιτσάς !

AGGELOS DRITSAS

Δράση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας κατά της Βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού

AGGELOS DRITSAS

Στο «ΦΩΣ» ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης των σχολών προπονητών της ΕΠΟ Κώστας Τσάνας.

AGGELOS DRITSAS

Πυργιώτικα: 8η ποδηλατάδα ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS

Λειψυδρία – Λέκκας: «Το πρόβλημα θα αποκτήσει επιθετικές διαστάσεις»

AGGELOS DRITSAS

Oσκαρ: Νέα κατηγορία για το καλύτερο κάστινγκ από το 2026

AGGELOS DRITSAS

Με το επιβλητικό σκόρ 6-0 έχασε ο Πανναυπλιακός από την Θήβα,

AGGELOS DRITSAS

Η παράταξη Όραμα Δημιουργίας και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας

AGGELOS DRITSAS

Oταν τα παιδιά δείχνουν το δρόμο για ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα Iωάννης Μαλτέζος

AGGELOS DRITSAS

Έργα Δημήτρη Καμπόσου 2022-2023 – βίντεο

AGGELOS DRITSAS

Δ. Ορφανός: Προχωρούμε με προσεκτικά βήματα μέχρι την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων μας

AGGELOS DRITSAS