ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συνεχίζεται με αυξημένους ρυθμούς η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην πρωτεύουσα.

Μετ΄εμποδίων συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς την Αττική με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένα στα εθνικά οδικά δίκτυα.

Τα πιο σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και ενίοτε ακινητοποιούνται στο οδικό τμήμα από την Αρχαία Κόρινθο έως τους ‘Αγιους Θεόδωρους. Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και από την Κινέτα έως την Νέα Πέραμο ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στα διόδια της Ελευσίνας.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος της Αυλώνας έως και την Μαλακάσα ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει και στα διόδια Αφιδνών. Παράλληλα, αυξημένη είναι κίνηση μέχρι και το ύψος του Αγίου Στεφάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ : H MEΓAΛYTEΡH ΓIOΡTH

AGGELOS DRITSAS

ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώνεται η διασύνδεση της Πελοποννήσου στο σύστημα υπέρυψηλής τάσης

AGGELOS DRITSAS

Απάντηση σε Ανδριανό για το Υποθηκοφυλακείο Μάσσητος στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Χρυσοχοΐδης: Στόχος της ΕΛ.ΑΣ η εμφανής αστυνόμευση – Τι είπε για κάμερες στους δρόμους

AGGELOS DRITSAS

Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Τάσο Λάμπρου σχετικά με επιστολή του,που αφορά το οδικό δίκτυο της Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Αριστείωνας Α.Ο. Λυγουρίου

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται υπάλληλος υποδοχής σε ξενοδοχείο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ορκίστηκαν πέντε ακόμα δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι

AGGELOS DRITSAS

Η Αντωνία Κάππου υποψήφια με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία σε τροχαίο : Νεκροί παππούς, γιαγιά και εγγόνια

AGGELOS DRITSAS

Το πρώτο αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών από το Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων

AGGELOS DRITSAS