ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μετά από 13 χρόνια πλήρους αχρηστίας, ο καυστήρας θέρμανσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους αποκαταστάθηκε πλήρως.

Η εκτεταμένη φθορά που είχε υποστεί, αντιμετωπίστηκε με ολοκληρωμένες εργασίες και πλέον λειτουργεί κανονικά, εξασφαλίζοντας κατάλληλες συνθήκες θερμικής άνεσης για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Από την έναρξη του νέου σχολικού έτους, οι αίθουσες του σχολείου θα μπορούν να θερμαίνονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας τέλος σε ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλαιπώρησε για χρόνια τη σχολική μονάδα.

Ως Δήμος Άργους – Μυκηνών έχουμε δώσει εξ αρχής προτεραιότητα στη στήριξη των σχολικών μονάδων, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, με περιορισμένα μέσα και αυξημένο οικονομικό βάρος.

Παρά τις παραλείψεις και την αδιαφορία προηγούμενων διοικήσεων, η σημερινή δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα σε κάθε σχολείο, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος 

AGGELOS DRITSAS

Σε 11 άτομα πέρασε χειροπέδες η αστυνομία στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΣΑΚΗΣ) ΜΑΝΤΖΟΣ : ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

AGGELOS DRITSAS

ΕΟΦ: Ενέσιμο διάλυμα λιποδιάλυσης κυκλοφορεί χωρίς έγκριση

AGGELOS DRITSAS

Ελληνίδα αυτοκτόνησε πηδώντας από την οροφή εμπορικού κέντρου

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Τραχειάς

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Σήμερα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας – Μαζί προχωράμε μπροστά!

AGGELOS DRITSAS

Οι νέες ειδικότητες της Σ.Α.Ε.Κ( πρώην ΔΙΕΚ)ΝΑΥΠΛΊΟΥ για την σπουδαστική χρονιά 2024-2025.

AGGELOS DRITSAS

Εταιρεία διανομής τροφίμων στο Άργος ζητάει πωλητή

AGGELOS DRITSAS

Πρώτη εργάσιμη μέρα της νέας χρονιάς με επίσκεψη στο δημαρχείο του Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Εστιατόριο στο Ναύπλιο ζητάει βοηθό κουζίνας

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε η Βέφα Αλεξιάδου

AGGELOS DRITSAS