ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» με αφορμή την 31η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, οργάνωσε ενημερωτική δράση την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025 στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Κίου. Στην δράση συμμετείχαν οι μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Οι μικροί μαθητές αποτύπωσαν στο χαρτί το δικό τους μήνυμα για την μέρα αυτή κι απάντησαν ολόσωστα στα κουίζ για τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία. Κι επειδή το παιχνίδι είναι ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος, το αντικαπνιστικό bowling ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα χαρούμενες φωνές και παιδικά γέλια.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου για την άμεση και πρόθυμη ανταπόκρισή τους και για την φιλοξενία τους και φυσικά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης για την συμμετοχή και την θετική τους διάθεση.

Ας μην ξεχνάμε ότι το κάπνισμα είναι μια νόσος που ξεκινά στην παιδική-εφηβική ηλικία, μια και κάθε μέρα 3.000 παιδιά ηλικίας 11-18 ετών θα πειραματιστούν με το πρώτο τους τσιγάρο. Ετσι λοιπόν οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους νεότερους και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να περιφρουρήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Φωτιά σε Κατάστημα στο Τολό

AGGELOS DRITSAS

Αναβάλλεται η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου λόγω της κακοκαιρίας

AGGELOS DRITSAS

Το ΤEE συμπληρώνει 100 χρόνια και στο πλαίσιο του εορτασμού ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

AGGELOS DRITSAS

Η υποβολή δύο αιτήσεων στο Πρόγραμμα «ΑΘΗΝΑ»

AGGELOS DRITSAS

Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα …

AGGELOS DRITSAS

Μειώσεις τιμών από σήμερα αλλά “… και μικρό καλάθι”

AGGELOS DRITSAS

Ιδιοκτήτης εταιρείας συλλογής απορριμμάτων έκαψε τα απορριμματοφόρα του Δ. Μαλεβιζίου 

AGGELOS DRITSAS

Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ 

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Το σύνθημα της νίκης στις 8 Οκτωβρίου δόθηκε χθες από τη Σπάρτη

AGGELOS DRITSAS

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Αργολίδας το 2024

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Βαρύς τραυματισμός οδηγού δίκυκλου

AGGELOS DRITSAS