ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Κύριε Τάσο Λάμπρου Δημοτικέ Σύμβουλε Δήμου Ερμιονίδας & Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ

Ίσως δεν παρακολουθείτε επαρκώς τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τις επίσημες ανακοινώσεις,της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχετικά με την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο της Ερμιονίδας, οι οποίες προκλήθηκαν από τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη δρομολογηθεί διαδικασίες που αφορούν παρεμβάσεις συντήρησης, αποκατάστασης φθορών, ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και αντιμετώπισης προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από κατολισθήσεις, διαβρώσεις και συσσώρευση φερτών υλικών. Οι παρεμβάσεις αυτές εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο έργων που υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας,με στόχο την άμεση αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας και την πρόληψη περαιτέρω κινδύνων για τους πολίτες.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις δεν περιορίζονται σε γενικές εξαγγελίες, αλλά συνοδεύονται από συγκεκριμένες εγκρίσεις, χρηματοδοτήσεις και χρονοδιαγράμματα υλοποίησης. Η ανάγκη για άμεση κινητοποίηση προέκυψε μετά τις τελευταίες κακοκαιρίες, οι οποίες επιβάρυναν σημαντικά κρίσιμα σημεία του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου της περιοχής.

Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η πλήρης ενημέρωση σας, γύρω από τις ενέργειες της Περιφέρειας είναι απαραίτητη, προκειμένου ο δημόσιος διάλογος να βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε ελλιπή εικόνα της κατάστασης. Η συνεργασία όλων των θεσμικών παραγόντων είναι αναγκαία, ώστε τα έργα να προχωρήσουν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της Ερμιονίδας.

Βασίλειος Γ. Σιδέρης

Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε. Αργολίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σήμερα 8 Μαρτίου παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εκφράζουμε το σεβασμό και την εκτίμησή μας στη γυναίκα Αστυνομικό,

AGGELOS DRITSAS

Στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ από σήμερα έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 12η εκθεσιακή δραστηριότητα «Γεύσεις & Όψεις 2025»,

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία στο Κιάτο: Νεκρή μια γυναίκα και δύο τραυματίες – ΙΧ «καρφώθηκε» σε δέντρο

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών των δημοτικών οδών

AGGELOS DRITSAS

Ασθενής σεισμική δόνηση 2,3 Ρίχτερ στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας, στο πλαίσιο της συνεχούς μέριμνας για τη βελτίωση και την αναβάθμιση των αθλητικών του εγκαταστάσεων

AGGELOS DRITSAS

1o Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής – Έγκριση σημαντικών έργων σε όλη την Πελοπόννησο άνω των 3 εκατ. ευρώ

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ «2η Γιορτή Μανταρινιού», στο Δρέπανο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΣΤΑΖ AFTODIOIKISI.TV

AGGELOS DRITSAS

Θεατρική Παράσταση «Άγιος Νεκτάριος: Από τη Γη στον Ουρανό»

AGGELOS DRITSAS

SOS για τα κρούσματα COVID ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

AGGELOS DRITSAS