ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Aλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω

Η ώρα θα αλλάξει την τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη, δηλαδή στις 27, με τους δείκτες των ρολογιών να πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω τα ξημερώματα στο πλαίσιο της χειμερινής ώρας.

Η χειμερινή ώρα, κατά την οποία γυρίζουμε τους δείκτες μία ώρα πίσω, ισχύει από την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου και τα ρολόγια μας αντί για 04:00 π.μ. θα δείχνουν 03:00 π.μ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κοιμόμαστε μία ώρα παραπάνω.

Όσο για το ποιες είναι οι συσκευές που αλλάζουν την ώρα από μόνες τους και ποιες αυτές που χρειάζεται να τις αλλάξουμε χειροκίνητα, σημαντικό είναι να θυμόμαστε αν η συσκευή μας έχει σύστημα συνδεδεμένο στο διαδίκτυο ή όχι. Οι περισσότερες από τις συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές που έχουμε στο σπίτι – κινητά τηλέφωνα, έξυπνα ρολόγια, υπολογιστές ή tablet – αλλάζουν αυτόματα την ώρα.

Ωστόσο, η σύσταση είναι πάντα να ελέγχετε ότι η αλλαγή έχει γίνει και, εάν αυτό δεν έχει συμβεί, να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του αυτοματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

“Ήχοι των κάστρων”: Μουσική εκδήλωση για την Απελευθέρωση του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ο Παναργειακός πήρε και τον Τσούτση

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Στον Παναργειακό B.C. ο Γιώργος Λιάκος

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου Τρίτη 4 Μαρτίου 2025 (τα θέματα)

AGGELOS DRITSAS

Με σεβασμό και κατάνυξη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος το Άγιο Φως.

AGGELOS DRITSAS

Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει – Πρόγνωση μέχρι 16/11

AGGELOS DRITSAS

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων γιόρτασε μαζί με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

AGGELOS DRITSAS

“Ο έρως και το έθνος”: Παρουσίαση του βιβλίου του Παντελή Μπουκάλα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

  Ευρωεκλογές 2024: Με Βέφα, Βατίδου, Ηλιάδη και Καμπούρη το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Ξεσήκωσε το Ναύπλιο ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Πλήθος κόσμου στη μεγάλη συναυλία ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΕΕ – Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

AGGELOS DRITSAS