ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 , ημέρα του Αγίου Πνεύματος και της καθιερωμένης γιορτής των εμπόρων της Πόλης του Ναυπλίου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής ( Αγία Μονή ) η Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Ελένη Ασπιώτη , ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν την γιορτή των Εμπόρων. Ευχήθηκε η ημέρα του Αγίου Πνεύματος να φωτίσει τις ζωές όλου του κόσμου και των εμπόρων , που παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν εξακολουθούν να είναι δυνατοί και αισιόδοξοι. Ταυτόχρονα ζήτησε από τον κόσμο να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις του Ναυπλίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν γλυκίσματα σε όλους από τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Σ.Ν. στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής.

Τη Θεία Λειτουργία τίμησαν με τη παρουσία τους:

Οι Βουλευτές Αργολίδας κ. Γ. Ανδριανός και ο κ. Γ. Γαβρήλος. Ο Αντιπερειφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού κ. Β. Σιδέρης. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Ορφανός , η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ν. Καραγιάννη, ο Αντιδήμαρχος Αδειοδότησης κοινόχρηστων χώρων κ. Δ. Διαλιάτσης , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Σ. Δωρής , η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Α. Παναγιωτακοπούλου , ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χ. Γκούμας , ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Θ. Παπαθανασίου , ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Ε. κ. Β. Παγώνης. Οι Πρώην Πρόεδροι του Ε.Ε.Σ.Ν. κ. Γεώργιος Παΐβανάς και Κ. Βερδελής , μέλη , πιστοί και φίλοι του Συλλόγου μας.

Η Διοίκηση του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου εύχεται σε όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες καλές δουλειές με υγεία.

Εκ του ΔΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει το παλαιό Τελωνείο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Συμμετείχα στην συνάντηση εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ : «φέσωσαν» το 32ο Φεστιβάλ Ναυπλίου ? !!! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου

AGGELOS DRITSAS

Απαγόρευση στάθμευσης στο Νοσοκομείο Ναυπλίου λόγω άσκησης ετοιμότητας

AGGELOS DRITSAS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΑΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΑΛΑΝΤΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Η πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων παίρνει μέτρα για τις κατολισθήσεις στην Αρβανιτιά

AGGELOS DRITSAS

Ακαδημία Δρεπάνο

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη Τατούλη σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα: Δέσμευση για διαχείριση υδάτων και φυσικές καταστροφές

AGGELOS DRITSAS

Νέοι χώροι στάθμευσης τα Σάββατα στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Φώτης Δαμούλος : Μία θέση που τιμά ιδιαίτερα την επιχειρηματική κοινότητα της Αργολίδας και κυρίως της Πελοποννήσου .

AGGELOS DRITSAS