ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Mαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο

Για ένα σύντομο «ψυχρό κύμα» που θα πλήξει τη χώρα από το Σάββατο (03/02), προκαλώντας εκ νέου πτώση της θερμοκρασίας, έκανε λόγο σε νέα του πρόγνωση ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, μετά την άνοδο της θερμοκρασίας που θα επικρατήσει το διήμερο Πέμπτης – Παρασκευής, με το θερμόμετρο να φθάνει τους 15 βαθμούς, μια νέα κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο, στα ανατολικά και βόρεια με λίγα ωστόσο φαινόμενα, θα προκαλέσει περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Η πρόβλεψη για σήμερα Τετάρτη

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, οι θυελλώδεις άνεμοι θα κοπάσουν από το απόγευμα της Τετάρτης, με τη θερμοκρασία να κινείται στους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου, καθώς η κακοκαιρία Avgi περιορίζεται σταδιακά.

Στην Αττική ωστόσο, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχοπτώσεις και χιονόνερο, ενώ νέες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις ορεινές και ημιορεινές ζώνες. Από το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει εντός της ημέρας, προσεγγίζοντας τους 11 βαθμούς Κέλσιου.

Μάλιστα, από Δευτέρα (05/02) και μετά την κακοκαιρία εξπρές, αναμένονται ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, καθώς νέες θερμές αέριες μάζες από τη δυτική Ευρώπη θα επηρεάσουν την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: CNN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία της Κοσμήτορος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Harvard

AGGELOS DRITSAS

Ξινή βγήκε η τσιγαρόβολτα για 5 αλλοδαπούς στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Μια σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε…. ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Σημαντικές αποφάσεις για την Αργολίδα : Στο επίκεντρο οι κατολισθήσεις στην Αρβανιτιά

AGGELOS DRITSAS

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές στην Αργολίδα – Εγκληματική οργάνωση δρούσε στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Σημαντική νίκη ο ΑΟ Ερμιονίδας στην έδρα του Διαγόρα Βέλου

AGGELOS DRITSAS

Χειροπέδες σε 22χρονο που κυκλοφορούσε με σουγιά στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

AGGELOS DRITSAS

Υπερπροσπάθεια 6,5 ωρών για τον Ναυπλιώτη Ironman Σταύρο Σμυρλή

AGGELOS DRITSAS

Προϊόντα για υγιεινό πρωινό στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας από την ΑΒ Βασιλόπουλος

AGGELOS DRITSAS

58 ΚΑΡΦΙΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ : Έργο τέχνης στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη

AGGELOS DRITSAS