ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Νέο μήνυμα του 112: «Καθυστερήστε την αναχώρησή σας» – Δόθηκε και τρίτη λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ανοιχτά τα διόδια σε Ελευσίνα και Κόρινθο

Νέο μήνυμα του 112 εστάλη λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, σε πολίτες στην Αττική για την πρόσβαση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται το πρωί του Σαββάτου, ενώ είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο, καθώς είναι κλειστή και η παλιά εθνική οδός.

Στο μήνυμα αναφέρεται πως υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και συστήνεται οι πολίτες να καθυστερήσουν την αναχώρησή τους, εφόσον ο προορισμός τους είναι η Πελοπόννησος. Σημειώνεται πως τα διόδια σε Ελευσίνα και Κόρινθο είναι ανοιχτά.

Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο
 Η κίνηση στο σημείο όπως αποτυπώνεται από την υπηρεσία Google maps, στις 12:35 το μεσημέρι του Σαββάτου

Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται το πρωί του Σαββάτου στην κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, λόγω των εργασιών κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη σοβαρές ζημιές από τη φωτιά που ακολούθησε την ανατροπή βυτιοφόρου, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι το σημείο όπου κατεδαφίζεται η γέφυρα, δηλαδή 2-3 χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Κορίνθου, απαιτούνται περίπου δύο ώρες – μία απόσταση που κανονικά διαρκεί περί τα 45 λεπτά. Η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια της Κορίνθου γίνεται δωρεάν – με ανοιχτές τις μπάρες – ωστόσο τα αυτοκίνητα στο σημείο είναι σχεδόν ακινητοποιημένα, με τις ουρές των οχημάτων να ξεπερνούν ήδη τα 4-5 χιλιόμετρα.

Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο

Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο

Το τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή του βυτιοφόρου συνέβη στο σημείο όπου διασταυρώνεται η παλιά με τη νέα εθνική οδό, λίγο μετά τα διόδια της Κορίνθου και πριν τον Ισθμό, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στη γέφυρα, λόγω του θερμικού φορτίου, οδήγησαν στην απόφαση για καταδάφισή της, για λόγους ασφαλείας. Λόγω αυτού, η κυκλοφορία στην παλιά εθνική στο σημείο έχει διακοπεί εντελώς και είναι άγνωστο πότε θα επανέλθει. Επιπλέον όμως, από χθες έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στη νέα εθνική, με αποτέλεσμα, η πρόσβαση από την Αττική προς την Πελοπόννησο να γίνεται – έως το μεσημέρι – μέσω δύο λωρίδων κυκλοφορίας και αφού γίνεται αντιδρόμηση.

Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο
 Το σημείο όπου κατεδαφίζεται η γέφυρα
Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο
 Το σημείο όπου κατεδαφίζεται η γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού, λίγο πριν από τον Ισθμό

Μετά τη διαπίστωση του προβλήματος, αποφασίστηκε να δοθούν στην κυκλοφορία τρεις λωρίδες στο ρευμα προς Κόρινθο. Η τροχαια συνιστά στους διερχόμενους, που λόγω των ευρωεκλογών είναι σήμερα ιδιαίτερα αυξημένος ο αριθμός τους, να αναχωρήσουν λίγο αργότερα προς τους προορισμούς τους και οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα της αμφιδρόμησης να επιδείξουν προσοχή γιατί με το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ως διαχωριστικό είναι οι κώνοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Τάσος Λάμπρου : Η εκπομπή του ΣΚΑΪ ” όπου υπάρχει Ελλάδα” στο ΣΔΕ Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ρέππας: Ο κ. Δούκας εκφράζει το αίτημα, όπως καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις,

AGGELOS DRITSAS

Ομιλητής στο “Forum Πελοποννήσου για την Αυτοδιοίκηση”,

AGGELOS DRITSAS

Το πρώτο αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών από το Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές στην Αργολίδα – Εγκληματική οργάνωση δρούσε στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Κολυμπώντας και ΕΛΠί-ΖωΝΤΑΣ 

AGGELOS DRITSAS

Οι Εργαζόμενοι του ΓΝ Άργους συμμετέχουν στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική δράση δωρεάς μυελού των οστών!

AGGELOS DRITSAS

Στο Άργος η θεατρική παράσταση «Αυτός, ο Άλλος και το Παντελόνι του»

AGGELOS DRITSAS

Γ.Γεωργόπουλος: Παρακολούθηση έργων στον Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Κόλπος του Ομάν: Κατάληψη πλοίου ελληνικών συμφερόντων από ενόπλους- Έλληνας δόκιμος ανάμεσα στο πλήρωμα

AGGELOS DRITSAS

Καφετέρια στο Δρέπανο ζητάει εργαζόμενη, πρωινές ώρες για όλο το χρόνο

AGGELOS DRITSAS