ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Κούγιας: Παραμένει στη ΜΕΘ – Δύσκολες οι επόμενες ώρες

Ο Αλέξης Κούγιας δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο – Παραμένει στη ΜΕΘ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Ο Αλέξης Κούγιας κατά το παρελθόν είχε κάνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον καρκίνο, αναφέροντας ότι είχε διαγνωστεί με όγκο κοντά στους λεμφαδένες, τον οποίο είχε αφαιρέσει μαζί με τους μισούς λεμφαδένες του.

«Εγώ πήγα και έκανα εγχείρηση καρκίνου, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Μπήκα στο χειρουργείο στις 7 η ώρα, βγήκα το απόγευμα και στα παιδιά μου έλεγα όταν συνήλθα ότι ήμουν διακοπές. Τα παιδιά μου το πίστεψαν. Οι συνεργάτες τους γραφείου μου νόμιζαν ότι είμαι στην Ελβετία για μία πολύ σοβαρή υπόθεση. Αντιμετωπίζω τη ζωή με αυτό τον τρόπο. Ο καρκίνος είναι μεν μια αρρώστια που δεν θέλεις να έρθει, όταν έρθει όμως είσαι υποχρεωμένος να το βάλεις στη καθημερινότητά σου» είχε πει.

Αλέξης Κούγιας: Πολύ κρίσιμη η κατάστασή του

«Επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη το τελευταίο διάστημα, χωρίς να δώσουμε παραπάνω λεπτομέρειες. Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας και να μην μας πιέζετε να κάνουμε δηλώσεις επί του θέματος στην τηλεόραση. Περιμένουμε έστω και τώρα σε αυτές τις δύσκολες ώρες να δείξετε σεβασμό στην οικογένειά μας και στα κοντινά πρόσωπα του πατέρα μας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους τα παιδιά του ποινικολόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ : Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Ένα έργο αναπτυξιακο,που θα αλλάξει την όψη της εισόδου από την θάλασσα για την Ερμιονιδα

AGGELOS DRITSAS

Κάποτε που ήμασταν …πιο άνθρωποι!

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου 19 Φεβρουαρίου 2024 LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Έως τις 12 Μαΐου, οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ

AGGELOS DRITSAS

Νοσοκομείο Ναυπλίου: Ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος θεραπείας κατ΄ οίκον νοσηλείας ψυχικής υγείας

AGGELOS DRITSAS

Η ΤΕΚΑΛ προσωρινή ανάδοχος για έργο μεταφοράς νερού από τον Ανάβαλο στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά το σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη & ChatGPT: Εργαλεία & Πρακτικές

AGGELOS DRITSAS

Κούλουμα στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας στηρίζει τους αυτοαπασχολούμενους μικροβιολόγους

AGGELOS DRITSAS

Ξινή βγήκε η τσιγαρόβολτα για 5 αλλοδαπούς στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Στα χαρτιά η παραγραφή χρεών προς ΕΦΚΑ

AGGELOS DRITSAS