ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Δεκτή την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελου Σημανδράκου έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το μπάχαλο με τις επιδοτήσεις.

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του  Οργανισμού, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε: «Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού αποτελεί παρελθόν. Έχω δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια και να διορθωθούν τα λάθη στο μέτρο του δυνατού. Στόχος μας είναι να χτίσουμε άμεσα έναν Οργανισμό που θα λειτουργεί σωστά, οργανωμένα, σύγχρονα κι εναρμονισμένα με τις υποδείξεις της κοινότητας, με έναν και μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση των αγροτών!

Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια!».

Ο υπουργός, σε συνέντευξή του στο thessalia tv, είχε αναφερθεί στα προβλήματα που υπήρξαν στις πληρωμές, χαρακτηρίζοντας αναξιόπιστη και αναποτελεσματική την προεδρία του κ. Σημανδράκου, για τον οποίο είπε ότι έχει ταμπουρωθεί πίσω από τον διορισμό του από τον ΑΣΕΠ. Δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να «σπάσει αυγά» και να λειτουργήσει ο Οργανισμός με διαφάνεια, τηρώντας τις υποχρεώσεις του προς την Ε.Ε. και κυρίως προς τους Έλληνες αγρότες. Χαρακτήρισε θετικό βήμα την προχθεσινή απόφαση για αλλαγή διευθυντών για την ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να λειτουργήσει με διαφάνεια, αποκλειστικά προς όφελος των αγροτών.

Επίσκεψη Στρατάκου στα γραφεία του Οργανισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης». Η επίσκεψη του κ. Στρατάκου, που είναι η πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων τους μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά από την απόφαση του Δ.Σ για τον ορισμό νέων διευθυντών του Οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑTV

AGGELOS DRITSAS

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου ”ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

AGGELOS DRITSAS

Στη Νέα Επίδαυρο για τα εγκαίνια του κάστρου Πιάδα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

AGGELOS DRITSAS

Ποτέ ξανά κουνούπια στο σπίτι

AGGELOS DRITSAS

1ο Επαγγελματικό Λύκειο Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Τεράστιο το κύκλωμα κοκαΐνης που αποκαλύφθηκε στο Ναύπλιο – 17 οι συλληφθέντες και 85 άτομα στην δικογραφία

AGGELOS DRITSAS

Δ. Ορφανός: Προχωρούμε με προσεκτικά βήματα μέχρι την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων μας

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρέσβης του Ισραήλ επισκέφθηκε την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης το Άργος και τον φίλο του Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : Μύλοι Αργολίδας : Πώς ζωντάνεψε η Λέρνη ..και ανέβηκε η στάθμη του νερού στο 60%

AGGELOS DRITSAS

Η Apple θα φέρει τελικά το RCS στο iPhone αργότερα φέτος

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον αγώνα των αγροτών

AGGELOS DRITSAS