ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Δεκτή την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελου Σημανδράκου έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το μπάχαλο με τις επιδοτήσεις.

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του  Οργανισμού, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε: «Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού αποτελεί παρελθόν. Έχω δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια και να διορθωθούν τα λάθη στο μέτρο του δυνατού. Στόχος μας είναι να χτίσουμε άμεσα έναν Οργανισμό που θα λειτουργεί σωστά, οργανωμένα, σύγχρονα κι εναρμονισμένα με τις υποδείξεις της κοινότητας, με έναν και μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση των αγροτών!

Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια!».

Ο υπουργός, σε συνέντευξή του στο thessalia tv, είχε αναφερθεί στα προβλήματα που υπήρξαν στις πληρωμές, χαρακτηρίζοντας αναξιόπιστη και αναποτελεσματική την προεδρία του κ. Σημανδράκου, για τον οποίο είπε ότι έχει ταμπουρωθεί πίσω από τον διορισμό του από τον ΑΣΕΠ. Δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να «σπάσει αυγά» και να λειτουργήσει ο Οργανισμός με διαφάνεια, τηρώντας τις υποχρεώσεις του προς την Ε.Ε. και κυρίως προς τους Έλληνες αγρότες. Χαρακτήρισε θετικό βήμα την προχθεσινή απόφαση για αλλαγή διευθυντών για την ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να λειτουργήσει με διαφάνεια, αποκλειστικά προς όφελος των αγροτών.

Επίσκεψη Στρατάκου στα γραφεία του Οργανισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης». Η επίσκεψη του κ. Στρατάκου, που είναι η πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων τους μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά από την απόφαση του Δ.Σ για τον ορισμό νέων διευθυντών του Οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νέο εφημεριακό καθεστώς για τα δυο Νοσοκομεία της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Κάντια: Θρήνος για την 27χρονη γιατρό Αρετή Μελάνι

AGGELOS DRITSAS

Την ιστορική Ερμιόνη επισκέφθηκε το Λύκειο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Θλίψη στην Κρήτη – Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Λιδάκης

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή το αποκριάτικο πάρτι της Ένωσης Γονέων του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

20 έως 22 Οκτωβρίου το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που καταργεί τα μετρητά

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια ευτυχισμένα για κάθε Γυναίκα!

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στον Άγιο Ιωάννη Μιδέας

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός στις επετειακές εκδηλώσεις για την α’ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου:

AGGELOS DRITSAS

Αγία Τριάδα Ναυπλίου: Τρόφιμα και απορρυπαντικά συγκεντρώνει ο Σύλλογος καρκινοπαθών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: «Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου πάμε όλοι μαζί για την Μεγάλη Νίκη!»

AGGELOS DRITSAS