ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Δεκτή την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελου Σημανδράκου έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το μπάχαλο με τις επιδοτήσεις.

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του  Οργανισμού, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε: «Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού αποτελεί παρελθόν. Έχω δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια και να διορθωθούν τα λάθη στο μέτρο του δυνατού. Στόχος μας είναι να χτίσουμε άμεσα έναν Οργανισμό που θα λειτουργεί σωστά, οργανωμένα, σύγχρονα κι εναρμονισμένα με τις υποδείξεις της κοινότητας, με έναν και μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση των αγροτών!

Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια!».

Ο υπουργός, σε συνέντευξή του στο thessalia tv, είχε αναφερθεί στα προβλήματα που υπήρξαν στις πληρωμές, χαρακτηρίζοντας αναξιόπιστη και αναποτελεσματική την προεδρία του κ. Σημανδράκου, για τον οποίο είπε ότι έχει ταμπουρωθεί πίσω από τον διορισμό του από τον ΑΣΕΠ. Δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να «σπάσει αυγά» και να λειτουργήσει ο Οργανισμός με διαφάνεια, τηρώντας τις υποχρεώσεις του προς την Ε.Ε. και κυρίως προς τους Έλληνες αγρότες. Χαρακτήρισε θετικό βήμα την προχθεσινή απόφαση για αλλαγή διευθυντών για την ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να λειτουργήσει με διαφάνεια, αποκλειστικά προς όφελος των αγροτών.

Επίσκεψη Στρατάκου στα γραφεία του Οργανισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης». Η επίσκεψη του κ. Στρατάκου, που είναι η πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων τους μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά από την απόφαση του Δ.Σ για τον ορισμό νέων διευθυντών του Οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα μεγάλα ναι και τα μεγάλα όχι για τον τόπο που αγαπάμε

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το τουρνουά μπάσκετ

AGGELOS DRITSAS

Σε Ναύπλιο και Άργος το 3 ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων-27 με 30 Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

Ο ηλικιωμένος κύριος Δημήτρης έχει Άνοια κι εχει χαθεί απο τις 17.00 στο Τολο.

AGGELOS DRITSAS

Εκλογή νέων οργάνων στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ του δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ Εθελοντική Αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Γέφυρα Αρκαδικού – Αυτή είναι η αρχαιότερη γέφυρα της Ευρώπης, ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Το πανηγύρισε με σαμπάνιες ο Παναργειακός! (+video)

AGGELOS DRITSAS

Επιδείνωση του καιρού στην Πελοπόννησο από αργά το βράδυ της Τρίτης

AGGELOS DRITSAS

Πελοπόννησος: Δρομολογούνται τρείς νέες επενδύσεις ΑΠΕ

AGGELOS DRITSAS

Μνημόσυνο υπέρ των 88 αμάχων που σφαγιάσθηκαν στο μαρτυρικό χωριό των Λιμνών

AGGELOS DRITSAS

Τα 9 Κέντρα Υγείας που μπαίνουν στις εφημερίες

AGGELOS DRITSAS