ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρά την άρνηση του Εισαγγελέα

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης με ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών.

Την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου διέταξε το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα.

Η απόφαση φαίνεται πως ανοίγει το δρόμο για την αποφυλάκιση και άλλων καταδικασμένων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα με το υπ’ αριθμ. 121/3024 βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, αποφυλακίζεται με υφ’ όρων απόλυση ενώ ορίστηκαν οι περιοριστικοί όροι, απαγόρευσης εξόδου από την Αττική, εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του, παραμονής σε συγκεκριμένο μέρος και απαγόρευσης συνάντησης με συγκατηγορούμενους του.

Ο εισαγγελέας πρότεινε στο αρμόδιο συμβούλιο να μην αποφυλακιστεί, τονίζοντας πως είχε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις, αλλά δεν είχε τις ουσιαστικές, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει δείξει μεταμέλεια, εμφανίζεται αμετανόητος, και με σειρά άρθρων συνεχίζει να εξυμνεί το ναζιστικό μόρφωμα που έχει αναγνωριστεί και επίσημα ως εγκληματική οργάνωση και να κάνει λόγο για «πολιτική δίωξη» και «σκευωρία».
Κατά του βουλεύματος που κρίνει τη χορήγηση της υπό όρο απόλυσης επιτρέπεται έφεση από τον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Πάει το 64%…

AGGELOS DRITSAS

Θρήνος για τον Κ.Σούκουλη: Έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο επιδραστικούς , παγκοσμίως, Έλληνες επιστήμονες

AGGELOS DRITSAS

Ο Φώτης Δαμούλος, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, επανεκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα 2 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Γεμάτη» ήταν και η δεύτερη μέρα του 2ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας

AGGELOS DRITSAS

Η ομάδα του ΑΟ Ερμιονίδας έτοιμη για νέες επιτυχίες

AGGELOS DRITSAS

Θανάσης Βέγγος: Η Φίνος Φιλμ τιμά τον σπουδαίο ηθοποιό που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1927

AGGELOS DRITSAS

“Ο Δήμος μας έχει ως σταθερή προτεραιότητα την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την όμορφη, λειτουργική εικόνα της πόλης μας.

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού 

AGGELOS DRITSAS

Μια γιορτή Δημοκρατίας στα Δίδυμα από την “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα”

AGGELOS DRITSAS

Γιορτάζει ο ναός της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Άργους – Το πρόγραμμα

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία στο Κουτράκι Άργους. BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS