ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ένα σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Υποέργο 2: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 1.182.639,66 €, εισήλθε στη φάση της υλοποίησης και ξεκίνησε χθες, Τετάρτη 5 Μαρτίου 2025 από τη Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και η Δημοτική Αρχή κατάφερε να το εντάξει στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

📍Ειδικότερα, οι εργασίες ξεκίνησαν από τη θέση «Ξύριζα – Ομίνι» (870μ) της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, αφού ξεπεράστηκαν ορισμένα θέματα της Αρχαιολογίας με τη συμβολή της Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, κ. Άλκηστης Παπαδημητρίου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

📍Οι εργασίες θα συνεχιστούν και στις άλλες δυο (2) Δημοτικές Κοινότητες της Δ.Ε. Ερμιόνης (Δημοτική Κοινότητα Ηλιοκάστρου & Θερμησίας) και πρόκειται να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας, εξασφαλίζοντας σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές.

➡️Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών των οδών, την κατασκευή μικρών τεχνικών έργων (οχετοί απορροής όμβριων υδάτων) και την ασφαλτόστρωση του καταστρώματος με την κατάλληλη προετοιμασία της βάσης του οδοστρώματος .

🎯Στόχος του έργου είναι η απρόσκοπτη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, η διευκόλυνση της παραγωγής και της διακίνησης των ευπαθών αγροτικών προϊόντων, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, η αναβάθμιση των περιοχών, καθώς και η διασφάλιση της ασφάλειας και της μείωσης των φθορών των κινούμενων οχημάτων.

✅Επισημαίνεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει και το Υποέργο 1: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΊΑΣ Δ.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 1.850.535,68 €.

💪Η Δημοτική Αρχή εργάζεται καθημερινά με σχέδιο και υλοποιεί έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της Ερμιονίδας.

❗️Με μικρά και μεγάλα έργα αλλάζουμε καθημερινά την εικόνα του τόπου μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

43χρονος και 54χρονος διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στην Καλαμάτα

AGGELOS DRITSAS

Η Παναγία ας μας δίνει δύναμη και ελπίδα.

AGGELOS DRITSAS

Γκανάς στην ΕΡΤ για τα 4,8 Ρίχτερ στον Αργολικό Κόλπο: Δεν είμαστε σίγουροι εάν είναι ο κύριος σεισμός

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στην Επαρχιακή Οδό Αγία Ελεούσα – Λευκάκια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Παρ. Θυμαράς, γνωστός ως Σπετσιώτης

AGGELOS DRITSAS

Εφορία: Τα μυστικά για τους φόρους κληρονομιάς [πίνακες]

AGGELOS DRITSAS

Η 4η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

AGGELOS DRITSAS

Συναυλία της Μπάντας Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.Ακτοφυλακής ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η Δήμητρα Δομάζου με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας” γιατί είναι ικανή να υλοποιεί έργα

AGGELOS DRITSAS

Δρομολογούνται τα νέα λιμενικά έργα στη Μαρίνα Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Διακινούσαν ηρωίνη και έκλεβαν ηλεκτρική ενέργεια

AGGELOS DRITSAS