ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Δυστυχώς οι έντονες ανησυχίες που μας εξέφρασαν οι κάτοικοι των Ιρίων και των γύρω περιοχών, στην χθεσινή μας συνάντηση, αποδείχθηκαν αληθινές. 

Η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή ρεύματος στο κεντρικό αντλιοστάσιο του Αναβάλου, λόγω του υπέρογκου χαρατσιού που επιβλήθηκε πρόσφατα αλλά και των ήδη συσσωρευμένων χρεών που είναι αδύνατο να πληρωθούν από τους αγρότες.

Από αυτήν την ενέργεια πλήττεται άμεσα κυρίως η περιοχή των Ίρίων που βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική δραστηριότητα και οι ανάγκες για νερό είναι μεγάλες.

Τα Ίρια και οι γύρω περιοχές, εξαρτώνται οικονομικά από την απρόσκοπτη παροχή νερού του Αναβάλου, για τις καλλιέργειες τους και η ενέργεια αυτή θα τους αφανίσει οικονομικά, καθώς πολλοί καλλιεργητές έχουν συμβόλαια με εταιρίες. Τα συμβόλαια αυτά δεσμεύουν τους παραγωγούς για τις παραγόμενες ποσότητες και αθέτηση τους θα ενεργοποιήσει τις οικονομικές ρήτρες που προβλέπονται.

Είχαμε από καιρό αναφερθεί στο πρόβλημα και στις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της ΔΕΗ, αλλά και της κυβέρνησης της Ν.Δ., που αφήνοντας τον ΓΟΕΒ ακέφαλο για πολλά χρόνια και μη λαμβάνοντας κανένα μέτρο για τα συσσωρευμένα χρέη, μας οδήγησαν σήμερα σε αυτό το αδιέξοδο.

Πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του κεντρικού αντλιοστασίου του Αναβάλου, να αποσυρθεί το πρόσφατο χαράτσι που επιβλήθηκε στον ΓΟΕΒ και τους ΤΟΕΒ της Αργολίδας και να ρυθμιστούν τα συσσωρευμένα χρέη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους δημότες

AGGELOS DRITSAS

“All Star Trophy 2024” 

AGGELOS DRITSAS

Στους Αγιασμούς στο 3ο Λύκειο και στο ΕΠΑΛ ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Έως τις 12 Μαΐου, οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλου Πολάκη.

AGGELOS DRITSAS

Έγγραφο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Η συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ενισχύει την ασφάλεια και την ανάπτυξη»

AGGELOS DRITSAS

ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : “Εφυγε” απο τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Παναγιώτης Ν.Μίχος

AGGELOS DRITSAS

Zεστή μουσική βραδιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Πουλούσε «μαϊμούδες» στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Παναγιώτης Μπουλούκος

AGGELOS DRITSAS

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ: Οργανώνεται στην Αργολίδα το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

AGGELOS DRITSAS