ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σχετικά με την εκδήλωση απόδοσης του έργου «Ανάδειξη Κάστρου Πιάδα, νέας Επιδαύρου στην Π.Ε. Αργολίδας», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την ολοκλήρωση του έργου της αποκατάστασης του Κάστρου Πιάδας στη Νέα Επίδαυρο, ενός ιδιαίτερα σημαντικού μνημείου για την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Αργολίδας και της Πελοποννήσου.

Ως Περιφερειακή Αρχή σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου επί Δημαρχοντίας Κώστα Γκάτζιου, με τον νυν Δήμαρχο Τάσο Χρόνη καθώς και με την τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και τη Διευθύντρια κα. Άλκηστις Παπαδημητρίου δουλέψαμε σκληρά, μεθοδικά και αποτελεσματικά και καταφέραμε να επιλύσουμε μετά από επίπονη και επίμονη προσπάθεια όλα τα προβλήματα σε διοικητικό και μελετητικό επίπεδο.

Το έργο εντάχθηκε με την με αριθμ. πρωτ. 2541/10.7.2019 απόφαση, που έλαβα ως Περιφερειάρχης, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» με συνολικό προϋπολογισμό 750.000€».
Αναφορικά με την παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού κας. Λίνας Μενδώνη στην τελετή εγκαινίων, ο κ. Τατούλης δήλωσε:

«Στην προχθεσινή τελετή εγκαινίων έλαμψε για μία ακόμα φορά η πολιτική δειλία και η παραπληροφόρηση εκ μέρους της Υπουργού Πολιτισμού κας. Λίνας Μενδώνη, η οποία προκάλεσε με την ανοίκεια συμπεριφορά της.

Θα έπρεπε να γνωρίζει η κα. Υπουργός ότι βασική αρχή των καθηκόντων της είναι ο σεβασμός στους θεσμικούς φορείς και όχι η διαστρέβλωση της αλήθειας σύμφωνα με τα κομματικά …αφεντικά της.

Υπενθυμίζω στην κα. Μενδώνη ότι ως Υφυπουργός Πολιτισμού στην τελετή των εγκαινίων του νέου μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας θεώρησα υποχρέωση μου και προσκάλεσα τον προκάτοχο μου Υπουργό Πολιτισμού κ. Βαγγέλη Βενιζέλο, σεβόμενος και τη δική του συνεισφορά.

Αυτά φυσικά είναι «ψιλά γράμματα» αφού την κα. Μενδώνη απ’ότι φαίνεται το μόνο που την απασχολεί είναι η παραμονή στην υπουργική καρέκλα της, αλλάζοντας μάλιστα πολύ συχνά ιδεολογικές αντιλήψεις και κομματικές επιλογές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Αχιλλέας Φιχτίου ανακηρύχθηκε πρωταθλητής για τη σεζόν 2024-25

AGGELOS DRITSAS

Δράση από την 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου για την «Προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού»

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα έργα αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη – Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τα αποτελέσματα του 17ου Ράλλυ Δαναών

AGGELOS DRITSAS

Πλησιάζει ο υποτροπικός αεροχείμαρρος: Φέρνει «κοκτέιλ» ζέστης και σκόνης

AGGELOS DRITSAS

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΚΡΙΒΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Πωλείται επιχείρηση εστίασης στην παραλία του Τολού

AGGELOS DRITSAS

Πάνω από 4.500 κλήσεις βεβαίωσε η Τροχαία Αττικής το πρώτο πενθήμερο του Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Οι Έμποροι του Ναυπλίου γιόρτασαν την Εικόνα τους στην Αγία Μονή (vid)

AGGELOS DRITSAS

Aξέχαστη βραδιά με τον Γιάννη Πάριο στο Αρχαίο θέατρο Άργους

AGGELOS DRITSAS