ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σήμερα οι πολίτες μίλησαν στις κάλπες, αναδεικνύοντας και πάλι τη Νέα Δημοκρατία καθαρά στην πρώτη θέση. Με ποσοστό, μάλιστα, μεγαλύτερο από το άθροισμα του δεύτερου και του τρίτου κόμματος.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες που μας εμπιστεύθηκαν για ακόμα μία φορά.
Οι ευρωβουλευτές μας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αποστολή που τους περιμένει. Σε ένα Ευρωκοινοβούλιο όπου, δυστυχώς, η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί μια πραγματικότητα, από την οποία δεν εξαιρείται ούτε η πατρίδα μας.
Δεν θα κρύψω την αλήθεια: το κόμμα μας δεν έφτασε στον στόχο τον οποίο είχαμε θέσει. Ούτε με ενδιαφέρουν επιχειρήματα όπως ότι η διαφορά από το δεύτερο κόμμα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των ευρωεκλογών.
Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι αυτή η εκλογή θα ήταν πολύ δύσκολη. Πολίτες που μας στήριξαν το 2023 ήξεραν ότι τώρα δεν εκλέγεται κυβέρνηση και αντιμετώπισαν ίσως διαφορετικά αυτή τη μάχη. Προεκλογικά, επίσης, και παρά τις δικές μου προσπάθειες, έλειψε ο ουσιαστικός προβληματισμός για το μέλλον της Ευρώπης και για τη θέση της πατρίδας μας σε αυτήν.
Ενώ σίγουρα υπήρξαν και πολλοί ψηφοφόροι που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, με σημαντικότερο, με κυριότερο, την ακρίβεια.
Σέβομαι αυτή την επιλογή τους, είτε αυτή εκφράστηκε με μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας αποχή, που δυσκολεύει ίσως την εξαγωγή συμπερασμάτων, είτε με επιλογή μικρότερων σχημάτων.
Αλλά κυρίως ακούω τη φωνή τους και την εντολή τους και την ακούω δυνατά: «Σας εμπιστευόμαστε αλλά προσπαθήστε περισσότερο». Και αυτό θα κάνουμε, ώστε να βαδίσουμε πιο γρήγορα σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.
Σημειώνω ότι στις δύο μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης, στη Γαλλία και τη Γερμανία, κραταιά κυβερνητικά κόμματα υποχώρησαν δραματικά. Όμως στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα, η Νέα Δημοκρατία παραμένει κυρίαρχη και ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη.
Πενήντα χρόνια από την ίδρυσή της αποτελεί τη μόνη δύναμη στη χώρα που μπορεί να προσφέρει στο πολιτικό σύστημα σταθερότητα σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς, κάτι που το οφείλει στα μέλη της, στα στελέχη της, στους φίλους μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω ακόμη μία φορά από καρδιάς.
Από τώρα οι εκλογές αυτές γίνονται αφετηρία μίας νέας διαδρομής προς το 2027. Γι’ αυτό από αύριο στρεφόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα, για περισσότερη δουλειά και λιγότερες αδυναμίες, για μεγαλύτερη προσπάθεια και για μικρότερες αστοχίες.
Έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας χωρίς εκλογές. Όπως, λοιπόν, η Ελλάδα του 2024 είναι, πιστεύω, πολύ καλύτερη από εκείνη του 2019, έτσι και η Ελλάδα του 2027 θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή. Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το καταφέρουμε. Σας ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Τρίτη 16 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Γραφείο Τύπου- Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης

AGGELOS DRITSAS

το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο με ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ,

AGGELOS DRITSAS

ΧΑΡΗΣ ΣΕΛΛΗΣ : Δεν υπάρχουν έξυπνοι και κορόιδα. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ακούστηκαν μετά από 6 χρόνια οι σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Έναρξη αποχετευτικών έργων σε Ασίνη, Δρέπανο, Τίρυνθα και στον βιολογικό Τολού

AGGELOS DRITSAS

Φτωχότερη πνευματικά η Αργολίδα με το θάνατο του Πάνου Λιαλιάτση

AGGELOS DRITSAS

Γηροκομείο Άργους : ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη μέρα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

AGGELOS DRITSAS

1ο Επαγγελματικό Λύκειο Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Δραστηριότητες Προέδρου και Υποψηφίων Ευρωβουλευτών ΛΑ.Ο.Σ.

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου 19 Φεβρουαρίου 2024 LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS