ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο κ. Ορφανός αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Μαρτίου στις δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΝ, Σωκράτη Δώρη. Ο δήμαρχος χαρακτήρισε τις κατηγορίες και τους υπαινιγμούς του κ. Δώρη ως ανυπόστατους, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει βάση για τέτοιες εκτιμήσεις.

Επιπλέον, ο κ. Ορφανός ανέφερε ότι κατά το τελευταίο έτος ανέλαβε τον ρόλο του “πυροσβέστη”, προσπαθώντας να διατηρήσει τη λειτουργία της ΔΕΥΑΝ και να εξασφαλίσει την καλή συνεργασία με τους δημότες. 

Ωστόσο, επέκρινε έντονα την ανακοίνωση του κ. Δώρη προς τους υπαλλήλους της επιχείρησης, θεωρώντας ότι αυτή ξεπέρασε τα όρια της αρμοδιότητάς του και δημιούργησε αχρείαστη αναστάτωση.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με κάθε νόμιμο μέσο για να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ΔΕΥΑΝ και να υπερασπιστεί τη θέση του. 

Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά του κ. Δώρη, τον οποίο χαρακτήρισε ως άλλοτε φίλο του, δηλώνοντας ότι δεν περίμενε ποτέ να δει τέτοια στάση από την πλευρά του.

Η συζήτηση γύρω από τη ΔΕΥΑΝ και τις συγχωνεύσεις των επιχειρήσεων ύδρευσης συνεχίζει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

 Ο κ. Ορφανός υποσχέθηκε να συνεχίσει να εργάζεται για την προστασία των συμφερόντων των πολιτών και την αποτελεσματική λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης.Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Ναυπλιέων αναφέρει:

“Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός αναφερόμενος στην απόφαση του να αναλάβει την προεδρία της ΔΕΥΑΝ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν παρέλειψε να αναφερθεί, απαντώντας, σε όσα του καταλόγισε στη χθεσινή συνεδρίαση ο αντικατασταθείς πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, Σωκράτης Δωρής.

Ο κ. Ορφανός μεταξύ άλλων, φανερά ενοχλημένος από τις αόριστες και αστήριχτες κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κ. Δωρής εναντίον του ίδιου και των δημοτικών συμβούλων του, δήλωσε ότι θα στραφούν εναντίον του.

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα κληθεί ο κ. Δωρής να στοιχειοθετήσει και να αποδείξει τα λεγόμενα του.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων μίλησε για το έργο του πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΝ, υποστηρίζοντας ότι πράγματι έχει παράξει έργο, αλλά δεν ήταν μόνος του.

Η ΔΕΥΑΝ έχει διοικητικό συμβούλιο, έχει Δήμαρχο, έχει συνεργάτες. Αναφερόμενος μάλιστα στα τελευταία έργα τα οποία ισχυρίστηκε ο πρώην πρόεδρος ότι ενέταξε προς χρηματοδότηση, ο Δήμαρχος τόνισε ότι φέρουν και την υπογραφή του Δημάρχου.

Όσον αφορά την προφορική δέσμευση του κ. Δωρή απέναντι στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΝ για το θέμα των συγχωνεύσεων των ΔΕΥΑΝ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε ότι απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα θα πάρουν τα συλλογικά όργανα όπως το Δ.Σ της ΔΕΥΑΝ, το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι ο εκάστοτε πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

15 ΜΑΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

AGGELOS DRITSAS

Ακαδημία Δρεπάνο

AGGELOS DRITSAS

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!!!Σας περιμένουμε!!

AGGELOS DRITSAS

Εθνική Στρατηγική για την Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Ναύπλιο!

AGGELOS DRITSAS

Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών ο Γιώργος Σαρρής

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Σημαντικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Αργείων “Ο Δαναός”

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιές: Σε κατάσταση κινδύνου κατηγορίας 3 η Αργολίδα και την Τρίτη 29/8

AGGELOS DRITSAS

5η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Τακτική Γενική Συνέλευση Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους

AGGELOS DRITSAS

Τα 5 θέματα που θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Γιατί τσουγκρίζουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα

AGGELOS DRITSAS