ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Δολοφονία στην Εύβοια: Δύο αδέλφια, ένας 22χρονος και η 26χρονη αδελφή του ομολόγησαν, ότι σκότωσαν τον 65χρονο πατέρα τους – Στην αποτρόπαια πράξη συμμετείχε και ο 29χρονος σύζυγος της κόρης του θύματος.

Νέα οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Κύμης, όπου δύο αδέρφια σκότωσαν τον 65χρονο πατέρα τους με τη βοήθεια του γαμπρού τους.

Το άγριο έγκλημα έγινε χθες στο χωριό Ανδρονιάνοι της Κύμης στην Εύβοια ενώ οι δράστες, ένας 22χρονος και η 26χρονη αδελφή του φέρεται να ομολόγησαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρωί της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου ένας 22χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει πως του επιτέθηκε ο 65χρονος πατέρας του για να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, χωρίς ρούχα και πεσμένο σε εσωτερική σκάλα του σπιτιού. Σε κοντινή απόσταση βρήκαν ένα μαχαίρι.

Η πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε πτώση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας να ξεκινήσουν την ανάκριση.

Λίγες ώρες αργότερα ο 22χρονος μαζί με την 26χρονη αδερφή του και τον 29χρονο σύζυγό της φέρονται να ομολογούν στους αστυνομικούς ότι διέπραξαν τη δολοφονία του ηλικιωμένου άνδρα, την ώρα που κοιμόταν, χθες περίπου στις 06:30-07:30. Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, προσέγγισαν το κρεβάτι όπου κοιμόταν ο ηλικιωμένος άνδρας και με μαξιλάρια προκάλεσαν τον ασφυκτικό θάνατό του. Στη συνέχεια τον έγδυσαν, τον μετέφεραν στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού, τον πέταξαν ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει πτώση και τοποθέτησαν κοντά ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια έκαψαν στην αυλή του σπιτιού τα σκεπάσματα και τα μαξιλάρια προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες θα έχουν οι 8 Δήμοι της Περ. Πελοποννήσου στην 38η Philoxenia

AGGELOS DRITSAS

Σωκράτης Δωρής : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ !!!

AGGELOS DRITSAS

Επιβλήθηκαν τα πρώτα πρόστιμα από το Δήμο Ναυπλιέων για ακαθάριστα οικόπεδα

AGGELOS DRITSAS

Βελτίωση κατασκευής «ιρλανδικής διάβασης» στον ποταμό Ξηριά από την ΠΕ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Μαρτάκι: Τι συμβολίζει και γιατί το φοράμε

AGGELOS DRITSAS

Ελένη Γκαμίλη Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας: “Καμία ανοχή στον υποβιβασμό του Δημοτικού Συμβουλίου”

AGGELOS DRITSAS

51 συλλήψεις στην Πελοπόννησο μετά από αστυνομική επιχείρηση – Οι 9 στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

13 θέματα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Για θυελλώδεις ανέμους προειδοποιεί η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Στην τελική ευθεία για τα ξεχωριστά Θεοφάνεια της Ερμιόνης.

AGGELOS DRITSAS

Live στο Άργος ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης

AGGELOS DRITSAS