ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Υπογράφει με το επίθετο της μητέρας της πλέον

Το επώνυμό της στα social media άλλαξε η μεγάλη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία η οποία αφαίρεσε το “Δήμα” προσθέτοντας το “Σδούγκου” όπως ήταν το επώνυμο της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή.

Η αλλαγή αυτή στο facebook φαίνεται να δημιουργεί ερωτηματικά για τις σχέσεις πατέρα και κόρης και μάλιστα λίγο καιρό πριν ο Πύρρος Δήμας υποδεχτεί το πέμπτο του παιδί από την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Να θυμίσουμε πως ο τον Ιούνιο του 2018 ο σύζυγος του Πύρρου Δήμα, Αναστασία Σδούγκου έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Οι δυο τους μετρούσαν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ είχαν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια δίπλα στα τέσσερα παιδιά τους.

«Η Αναστασία έπαιξε σε όλα τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Θεωρώ ότι μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά… Πολλά μου χάρισε», είχε δηλώσει ο Πύρρος Δήμας το 2021 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ANT1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκδηλώσεις Δήμου Ναυπλιέων για την 25η Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

«Έβρεξε λεφτά» και γέμισε η πίστα με χιλιάδες ευρώ σε γλέντι βάπτισης

AGGELOS DRITSAS

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Ποινή φυλάκισης για βιαιοπραγίες μέσα σε νοσοκομείο προβλέπει σχέδιο νόμου

AGGELOS DRITSAS

Στο Ναύπλιο σήμερα, με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Σιδέρης: «Σημείο αναφοράς για τη μουσική παιδεία»

AGGELOS DRITSAS

Στην τελική ευθεία για τα ξεχωριστά Θεοφάνεια της Ερμιόνης.

AGGELOS DRITSAS

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Σοκ με νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο

AGGELOS DRITSAS

Στις 21 Οκτωβρίου η 11η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ελεύθεροι οι ανήλικοι που συνελήφθησαν στο Ναύπλιο για οπαδική βία

AGGELOS DRITSAS

Έργα Δημήτρη Καμπόσου 2022-2023 – βίντεο

AGGELOS DRITSAS

Αποκαθίσταται το χρόνιο πρόβλημα της θραύσης του αγωγού στο δρόμο Αγία Ελεούσα-Λευκάκια ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Ονομαστική ψηφοφορία και τρεις ενστάσεις

AGGELOS DRITSAS