ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου και όταν συνεζητείτο το τεραστίων διαστάσεων θέμα της έκδοσης διαταγής πληρωμής ενενήντα χιλιάδων ευρώ (ακολουθούν και σωρεία άλλων διαταγων πληρωμής και αγωγών) που βασιζόταν σε προφορικές εντολές του τέως Δημάρχου έξω από κάθε νομιμότητα (ουδείς παρέλαβε το εργο και τα υλικά-ουδείς πιστοποίησε), ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έθεσε, προφανώς προς αντιπερισπασμό , ένα δήθεν πρόβλημα στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Ζήτησα και έλαβα πλήρη γραπτή αναφορά. Για εμάς παντού διαφάνεια και όλα στο φως.

Ιδού:

Το φαινόμενο της θολότητας του νερού για 1-2 ώρες παρουσιάζεται πάντα και συνήθως μία φορά τον μήνα κατά το υποχρεωτικό πλύσιμο των φίλτρων με την διαδικασία του backwash (αντίστροφη κυκλοφορία νερού) και όποτε σταματά η λειτουργία ανακύκλωσης σε κάποιο από τα φίλτρα και κατόπιν γίνεται επανεκκίνηση. Οφείλεται στην μικρή διαρροή άμμου, την οποία περιέχουν τα φίλτρα. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ήταν εντονότατο αλλά μετά την ανακατασκευή και πλήρωση των φίλτρων, η οποία έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2021 έχει ελαχιστοποιηθεί.

Στις 9 και 10 Ιανουαρίου το πρωί πραγματοποιήθηκαν εργασίες στα φίλτρα της μεγάλης πισίνας του κολυμβητηρίου και συγκεκριμένα σφράγιση κάποιων μικρών οπών. Κρίθηκε επιβεβλημένο να προστεθεί καινούρια επιπλέον άμμος πολύ ψιλής κοκομετρίας.

Για να γίνουν οι εργασίες αυτές έπρεπε να κλείσουμε την μία από τις 2 αντλίες ανακύκλωσης του νερού έτσι ώστε με την 1 αντλία να μπορεί το νερό να ανακυκλώνεται, να χλωριώνεται και να θερμαίνει την πισίνα. Οι εργασίες δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθούν τις πρωινές ώρες και διήρκεσαν μέχρι τις 16.00.

Με το πέρας των εργασιών, ενεργοποιώντας την αντλία που είχαμε κλειστή πέρασε από τις σωληνώσεις άμμος από τα φίλτρα και εμφανίστηκε θολότητα περίπου από 16.00 – 18.00.

Στις 16.00 ενημερώσαμε τους αθλητές ότι καλό θα ήταν να διακόψουν την προπόνησή τους αν και δεν υπήρχε κίνδυνος διότι η φίλτρανση και η ανακύκλωση γινόταν με τα 2 φίλτρα.

Όμως επειδή η ανακύκλωση του νερού και η χλωρίωση δεν είχε σταματήσει, το νερό καθάρισε πολύ γρήγορα και είχε επανέλθει στις 18.00 οπότε και διεξήχθησαν οι προπονήσεις από αυτή την ώρα και μετά.

Αυτό το ουσιαστικά ανύπαρκτο πρόβλημα που έχει συμβεί πλειστάκις κατά το παρελθόν έθεσε και δη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο τέως Δήμαρχος. Ότι αυτό έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν μπορεί εύκολα κάποιος να το πληροφορηθεί.

Για εμάς και η πολύ κακή αντιπολίτευση είναι και αυτή ευπρόσδεκτη για την πλήρη διαφάνεια. Έστω και αν ποτέ στο παρελθόν δεν έχει τεθεί παρόμοιο θέμα για αντιπολιτευτικό λόγο.

Η διαχείριση της ήττας δύσκολο πόνημα. Κατανοούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

SOS : Τώρα μόλις τα βρήκε φίλος στην περιοχή Λυκοτρούπη Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Στην Αργολίδα ο ιδρυτής του Facebook!!! Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Αποκλειστικές εικόνες!!

AGGELOS DRITSAS

Το Επιμελητήριο Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

AGGELOS DRITSAS

Το ΕΚΑΒ Αργολίδας σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας

AGGELOS DRITSAS

Μητσοτάκης: Προστατεύστε τη φέτα

AGGELOS DRITSAS

Συζητήσαμε αναλυτικά την πρόοδο του έργου της Νεοκλασικής Αγοράς Άργους, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΔΙΑΤΗΡΩ”.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν τα δρομολόγια των λεωφορείων προς την ΚΑΡΑΘΩΝΑ την Δευτέρα 17 Ιουνίου

AGGELOS DRITSAS

Πελοπόννησος: 70 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική για κοπές δέντρων και αντλήσεις υδάτων

AGGELOS DRITSAS

Η νύφη άργησε εκνευρίζοντας τον… παπά ο οποίος αποχώρησε

AGGELOS DRITSAS

Αδιανόητη τραγωδία : Ηλικιωμένη έπεσε και σκοτώθηκε όταν της έκανε «χαρές» ο σκύλος της

AGGELOS DRITSAS

Ο Γ. Ανδριανός στις φετινές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο προς τιμήν του Ιωάννη Καποδίστρια ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

“Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου”

AGGELOS DRITSAS