ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι

Γνωστοί και γείτονες της οικογένειας γνώριζαν ότι ο γιος του ζευγαριού αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας και η γυναίκα — και οι δύο ηλικίας 75 ετών—  βρέθηκαν από την Αστυνομία εντός του σπιτιού τους με πολλαπλές μαχαιριές στα σώματά τους.

Δράστης του φονικού ο γιος τους, ο οποίος μάλιστα είχε ταμπουρωθεί στην οικία.

Γείτονες της οικογένειας περιέγραψαν τον άντρα ως «διαταραγμένο» και «παράξενο». Σύμφωνα με τη New York Post ο ίδιος βγήκε από το διαμέρισμα με φορείο ασθενοφόρου, με τις εικόνες να τον δείχνουν απόλυτα ψύχραιμο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένας 46χρονος άνδρας τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για τη δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Αντιμετώπιζε «προβλήματα στη ζωή του»

Δεν τον κατονόμασαν αμέσως, ούτε αποκάλυψαν τη σχέση του με τα θύματα, αλλά πηγές της Αστυνομίας και γείτονες δήλωσαν στην Post ότι ο άνδρας που έβγαλαν από το διαμέρισμα ήταν ο ενήλικος γιος του ζευγαριού, ο οποίος αντιμετώπιζε «προβλήματα στη ζωή του».

Ένας γείτονας δήλωσε ότι ένας ένοικος του κτιρίου είχε καλέσει τη Hatzolah, την εβραϊκή εθελοντική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, αφού άκουσε θορύβους από το διαμέρισμα που βρίσκεται από πάνω τους.

Μέλη της εβραϊκής κοινότητας έξω από τη σκηνή του εγκλήματος

«Είναι ένας διαταραγμένος τύπος. Είναι παράξενος. Είναι επίσης πολύ ήσυχος και κλεισμένος στον εαυτό του. Είχε προβλήματα στη ζωή του», δήλωσε ένας άλλος γείτονας για τον γιο, ο οποίος ζούσε με τους γονείς του.

«Οι γονείς του ήταν πολύ καλοί άνθρωποι. Ήσυχοι» είπε.

«Όλοι ξέραμε ότι ο γιος είναι παράξενος»

«Όλοι ξέραμε ότι ο γιος είναι παράξενος», δήλωσε κάτοικος της γειτονιάς στους δημοσιογράφους.

«Ήταν μερικές φορές καταθλιπτικός, μερικές φορές μαστουρωμένος … ήταν κάπως παράξενος», συνέχισε, προσθέτοντας ότι ευχόταν να είχε σταλεί σε «κάποιο κέντρο» για θεραπεία της ψυχικής υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβε 58χρονο αλλοδαπό που κυκλοφορούσε με μαχαίρι στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Η συνεχής προσπάθεια του τέως δημάρχου να ‘’σώσει οτιδήποτε αν σώζεται’’

AGGELOS DRITSAS

Θλίψη στα Λευκάκια Ναυπλίου για τον θάνατο της Ευγενίας – Δρίτσα Σιγούρου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ O Αντιστράτηγος υ ε.α. Αντωνόπουλος Ανάργυρος

AGGELOS DRITSAS

Έργα Δημήτρη Καμπόσου 2022-2023 – βίντεο

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια πολλά σε εκπαιδευτικούς ,γονείς, μαθητές και μαθήτριες!

AGGELOS DRITSAS

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: 230 συμπολίτες μας στρατεύονται στην προσπάθεια για την Επόμενη Μέρα στο Δήμο μας.

AGGELOS DRITSAS

Επιτέλους τιμήθηκε στο Ναύπλιο ο Θοδωρής Γκονης

AGGELOS DRITSAS

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη ο Αγιασμός της Τουριστικής Σχολής Άργους

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Σύναξη όλων των Αγίων της Μητροπόλεως Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Και Παιδικός αγώνας (για μαθητές 8 έως 14 ετών) στον 22ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος στην ΕΡΤ: Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά στο συνέδριό του μαζί με την κοινωνία

AGGELOS DRITSAS