ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τους Μολάους, τη Νεάπολη, όπου βρέθηκαν στην Πυροσβεστική, στην Αστυνομία και στον εμβληματικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Αγίων Αποστόλων, και στη συνέχεια στη Μονεμβασιά, στην Ελαφόνησο, στη Συκιά, στον Ασωπό και τα Παπαδιάνικα.

Ο κ. Τατούλης εισέπραξε… πολλές αγκαλιές από τους Λάκωνες συμπατριώτες του, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι στη «Νέα Πελοπόννησο», η Λακωνία βρίσκεται στο επίκεντρο. «Νιώθω μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σας», είπε στους Λάκωνες. «Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των Πελοποννησίων, δίπλα στο κάθε σπίτι, σε κάθε Λάκωνα. Η δικιά μας πολιτική θέση είναι ξεκάθαρη, χωρίς μεγάλα λόγια και ανούσιες θεωρητικολογίες: Να εγγυηθούμε μια Ισχυρή Πελοπόννησο για την επόμενη πενταετία. Η δέσμευση μας συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια».

Σχεδιάζουμε τη συνέχιση όλων των υποδομών που εμείς ξεκινήσαμε και υλοποιήσαμε σε έναν βαθμό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενοποίηση της νότιας Λακωνίας με την υπόλοιπη Λακωνία και ασφαλώς η ένωση με την Μάνη.

Στοχεύουμε να μπει σε τροχιά υλοποίησης η παράκαμψη του Βλαχιώτη και της Σκάλας, η ανάπλαση της εισόδου των Μολάων (που απεντάχτηκε από την επόμενη περιφερειακή Αρχή), να ολοκληρωθεί η σύνδεση της Μονεμβασιάς με την Νεάπολη στο τμήμα που υπολείπεται και βέβαια να αναδειχθεί η Ελαφόνησος σε ένα πρότυπο νησί αειφορίας, σχεδιασμός δικός μας που τελικά δεν προχώρησε. Στο ζήτημα των υποδομών πάλι κυρίαρχο ρόλο θα έχει για εμάς η υλοποίηση έργων για την ορθολογική και άρτια διαχείριση των υδάτινων πόρων, τόσο ως προς την ύδρευση όσο και ως προς την άρδευση, που συνδέονται σε σημαντικό βαθμό με την προστασία από φαινόμενα που φέρνει μαζί της η κλιματική αλλαγή, που δεν είναι άλλο από τις πλημμύρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

75χρονος στην Ερμιονίδα πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο

AGGELOS DRITSAS

Γ. Φραγκιουδάκης: Άφησαν απλήρωτα τα τηλέφωνα στα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Παρ. Θυμαράς, γνωστός ως Σπετσιώτης

AGGELOS DRITSAS

Οι δράσεις της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ)

AGGELOS DRITSAS

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Επιδαύρου, κλείνει 40 χρόνια

AGGELOS DRITSAS

Πυρήνες της Φωτιάς: Λιμενικοί των ΟΥΚ ανάμεσα στους συλληφθέντες

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ)

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται υπάλληλος υποδοχής σε ξενοδοχείο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ταχεία παρέμβαση του Δήμου Ναυπλιέων για τον δημοτικό φωτισμό

AGGELOS DRITSAS

Περνάει από Ναύπλιο και Επίδαυρο το 11ο Tour du Péloponnèse με συμμετέχοντες από 20 χώρες!

AGGELOS DRITSAS