ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

**Ευχαριστήριο Μήνυμα**

Η Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού του Δήμου Ερμιονίδας ,ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε Κρανιδίου Πιτσάς Γεώργιος καθώς και ο πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας Φλωρής Εμμανουήλ εκφράζουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους στον κύριο Φασιλή Ανδρέα, Κοινοτικό Σύμβουλο Κοιλάδας, για την πολύτιμη ιδέα και την αμέριστη βοήθειά του στη μετατροπή του σκουπιδότοπου στην είσοδο της Κοιλάδας σε έναν όμορφο χώρο πράσινου με ζαρντινιέρες και παγκάκια.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους εθελοντές που αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για την υλοποίηση αυτού του έργου, καθώς και τους χορηγούς, χωρίς τη στήριξη των οποίων δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτή η αξιόλογη πρωτοβουλία.

Με τη δύναμη της συνεργασίας και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της κοινότητάς μας και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πιο ανθρώπινο και φιλικό προς όλους. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση και έμπνευση, δίνοντας το παράδειγμα για το πώς η αλληλεγγύη και η εθελοντική δράση μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

”Δύναμη Προοπτικής”: Επίσκεψη σήμερα στην Αρχαία Επίδαυρο θα πραγματοποιήσει ο Τάσος Χρόνης

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Oρκωμοσία του δημοτικού συμβούλου Β Βασιλόπουλου.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Υποδοχή των ιερών λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη Λέσβο

AGGELOS DRITSAS

Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο

AGGELOS DRITSAS

Και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Ορφανός συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής

AGGELOS DRITSAS

ΦΩΤΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΕΛΕΟΥΣΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το Ίδρυμα «Οίκος Ευγηρίας – Πρόνοια Μαρία Ράδου» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες

AGGELOS DRITSAS

Σε Ναύπλιο και Τολό θα περιοδεύσει ο Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του

AGGELOS DRITSAS

Στα χαρτιά η παραγραφή χρεών προς ΕΦΚΑ

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα Εθνικής Υπερηφάνειας και Μνήμης

AGGELOS DRITSAS

Κλειστή και στα δύο ρεύματα η Ε.Ο. Κορίνθου – Τριπόλεως, στον κόμβο Αρχαίας Νεμέας

AGGELOS DRITSAS