ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ιδιαίτερα τιμητικές και λαμπρές ήταν οι φετινές εκδηλώσεις εορτασμού της 202ης επετείου της Α Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο.

Με έναρξη τη διάλεξη που διοργάνωσε το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία με ομιλητή τον καθηγητή κ Αλιβιζάτο στις 11 Ιανουαρίου στη Βουλή των Ελλήνων και αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στη Νέα Επίδαυρο στις 13 και 14 Ιανουαρίου, παρουσία της Α.Ε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ Σακελλαροπούλου, αποδόθηκαν οι οφειλόμενες τιμές στο γεγονός και τους γεννήτορες του Ελληνικού Κράτους!

Ιδιαίτερα τιμητικό ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη για δύο ημέρες στην ιστορική Νέα Επίδαυρο και στο Δήμο Επιδαύρου, λαμπρύνοντας έτσι την επέτειο της Εθνοσυνέλευσης, ενώ μας είχε τιμήσει πάλι το 2021 με την παρουσία της.

Η αναβάθμιση των εκδηλώσεων που είχε ως αρχικό στόχο η δημοτική αρχή, έχει γίνει πράξη σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία πέντε χρόνια δίνοντας τη σημασία που οφείλουμε στο γεγονός. Οι σημαντικές παρουσίες σε πολιτικό και πολιτειακό επίπεδο καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις ακαδημαϊκών ομιλιών και ημερίδων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους αναδεικνύουν την ιστορία μας!

Συνεχίζοντας τη διαρκή εξωστρεφή πορεία του σημαντικότερου γεγονότος της σύγχρονης Ελλάδας προχωρούμε και σε νέες δράσεις μαζί και με άλλους δήμους στο επόμενο διάστημα.

Τις φετινές εκδηλώσεις, πέραν της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας τίμησαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεωργαντάς, η Υπουργός Πολιτισμού και εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Μενδώνη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Διδασκάλου, ο Βουλευτής Αργολίδας Ν.Δ. κ. Ανδριανός, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαβρήλος, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Πουλάς, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Μαντζούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Σιδέρης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρης, ο αντιπρόεδρος ΠΕΔ Πελοποννήσου Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαφάνειας της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Μαλτέζος, Ναυπλιέων κ. Ορφανός, Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος, Κορίνθου κ. Σταυρέλης, Ύδρας κ. Κουκουδάκης, , Τροιζηνίας Μεθάνων κ. Μούγιος, Πόρου κ. Κουτουζής, Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου κ. Γανώσης, , ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπούνος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής σκηνής κ. Κουμεντάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου κ. Παπαργύρης, εκπρόσωποι του Ομίλου Απογόνων αγωνιστών 1821, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, πολιτευτές και εκπρόσωποι κομμάτων, πρώην αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικοί φορείς, κάτοικοι και φίλοι της Νέας Επιδαύρου.

Τάσος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γέμισε “πειρατές” η Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Α. Πουλάς: Χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

AGGELOS DRITSAS

 Κατέρρευσε τμήμα διώροφου κτιρίου – Ένας νεκρός

AGGELOS DRITSAS

Δράση ενημέρωσης για την Οδική Ασφάλεια στο Λύκειο Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Παραδοσιακό ζωντανό ολοήμερο γλέντι στις Μυκήνες με τρεις ξεχωριστές ορχήστρες

AGGELOS DRITSAS

 Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Άριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Νεκρό βρέφος ενός έτους με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

AGGELOS DRITSAS

Προφανώς φρεσκοπαρατημένα από κάποιον Νεάντερταλ που ψηφίζει και έχει άποψη κατά της στείρωσης.

AGGELOS DRITSAS

Θερμή αποδοχή του μηνύματος του Δημήτρη Ορφανού στο Όττομπρουν

AGGELOS DRITSAS

Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Δραστηριότητες από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία : Πατέρας βρήκε νεκρό το γιο του!

AGGELOS DRITSAS