ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέος κύκλος τακτικής ανάκρισης για τον πατέρα Αντώνιο

-Αναζητούνται περισσότερα στοιχεία για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο αγοριών

Συμπληρωματική απολογία καλείται να δώσει ο επικεφαλής της ΜΚΟ για την υπόθεση που αφορά σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο αγοριών τροφίμων σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Παρότι ο εισαγγελέας είχε προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ζητά να μην κλείσει η έρευνα και να προχωρήσουν συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις.

Η δικογραφία, συνεπώς, επιστρέφει στην ανακρίτρια με τους δικαστές να ζητούν συνέχιση της έρευνας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, προτού αποφανθούν για την υπόθεση σε βάρος του πατέρα Αντώνιου.

Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου αποφαίνονται ότι η ανακρίτρια πρέπει να λάβει συμπληρωματική απολογία από τον ιδρυτή της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» για μία επιμέρους πράξη της κατηγορίας κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ενός εκ των δύο καταγγελλόντων, ο οποίος σήμερα είναι 19 ετών. Ζητούν επίσης να λάβει καταθέσεις από δύο αδελφούς στους οποίους ο 19χρονος φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί όσα καταγγέλλει ότι συνέβαιναν ενόσω ήταν ανήλικος και τρόφιμος σε δομή της Κιβωτού, με δράστη τον πατέρα Αντώνιο. Τα δύο αδέλφια φαίνεται να μην έχουν καταθέσει σε κανένα στάδιο της έρευνας της Δικαιοσύνης.

Η ανακρίτρια της υπόθεσης είχε περατώσει την έρευνα και η δικογραφία είχε εισαχθεί προς κρίση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με τον αρμόδιο εισαγγελέα να έχει ζητήσει την παραπομπή του ιδρυτή της Κιβωτού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, καθώς και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Προσυνεδριακή Συνάντηση | Ηράκλειο | ΚΕΔΕ LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Άνεμοι έως 9 μποφόρ

AGGELOS DRITSAS

Η τρισδιάστατη λαπαροσκοπική χειρουργική στην Ουρολογία

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Γ.Ε.Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Διοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης & Τριήμερου Περιφερειακού Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Κλοπή ελιών από χωράφι – Χειροπέδες σε 69χρονο

AGGELOS DRITSAS

Το Δρέπανο στην Αργολίδα γιορτάζει τους πολιούχους του Αγίους Αδριανό και Ναταλία

AGGELOS DRITSAS

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τις εξαγγελίες του στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος : Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους συμπολίτες μας – χορηγούς των «γευμάτων αγάπης».

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση από αύριο με βροχές, καταιγίδες, αφρικανική σκόνη

AGGELOS DRITSAS