ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέος κύκλος τακτικής ανάκρισης για τον πατέρα Αντώνιο

-Αναζητούνται περισσότερα στοιχεία για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο αγοριών

Συμπληρωματική απολογία καλείται να δώσει ο επικεφαλής της ΜΚΟ για την υπόθεση που αφορά σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο αγοριών τροφίμων σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Παρότι ο εισαγγελέας είχε προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ζητά να μην κλείσει η έρευνα και να προχωρήσουν συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις.

Η δικογραφία, συνεπώς, επιστρέφει στην ανακρίτρια με τους δικαστές να ζητούν συνέχιση της έρευνας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, προτού αποφανθούν για την υπόθεση σε βάρος του πατέρα Αντώνιου.

Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου αποφαίνονται ότι η ανακρίτρια πρέπει να λάβει συμπληρωματική απολογία από τον ιδρυτή της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» για μία επιμέρους πράξη της κατηγορίας κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ενός εκ των δύο καταγγελλόντων, ο οποίος σήμερα είναι 19 ετών. Ζητούν επίσης να λάβει καταθέσεις από δύο αδελφούς στους οποίους ο 19χρονος φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί όσα καταγγέλλει ότι συνέβαιναν ενόσω ήταν ανήλικος και τρόφιμος σε δομή της Κιβωτού, με δράστη τον πατέρα Αντώνιο. Τα δύο αδέλφια φαίνεται να μην έχουν καταθέσει σε κανένα στάδιο της έρευνας της Δικαιοσύνης.

Η ανακρίτρια της υπόθεσης είχε περατώσει την έρευνα και η δικογραφία είχε εισαχθεί προς κρίση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με τον αρμόδιο εισαγγελέα να έχει ζητήσει την παραπομπή του ιδρυτή της Κιβωτού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, καθώς και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γήπεδο ποδοσφαίρου παραλία Νέας Κίου.

AGGELOS DRITSAS

Α. Πουλάς: Να πραγματοποιηθούν καθαρισμοί ρεμάτων στην Κοινότητα Σκοτεινής και σε ολόκληρη την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Μάκαρης: “Φέρτε τον Ανδριανό στο Δημοτικό Συμβούλιο”

AGGELOS DRITSAS

Ορκίζεται η νέα Δημοτική Αρχή Άργους Μυκηνών – Πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου

AGGELOS DRITSAS

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον νεαρό αθλητή Ευάγγελο – Μάριο Μαρουλά

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Η “Φόνισσα” του Α. Παπαδιαμάντη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο CINE VALIA

AGGELOS DRITSAS

Ζητούνται καμαριέρες για την στελέχωση 2 ξενοδοχείων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πλησιάζει ο υποτροπικός αεροχείμαρρος: Φέρνει «κοκτέιλ» ζέστης και σκόνης

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους Εθελοντές Αιμοδότες μια γενιά που νοιάζεται, συμμετέχει και προσφέρει!!!

AGGELOS DRITSAS

Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΝΑΠΛΙΟΥ13-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024

AGGELOS DRITSAS

Συζήτηση για την τεχνική νοημοσύνη , εκκλησία , θεσμοι ψηφιακή πραγματικότητα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS