ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΓΕΛ Βουλιαγμένης στο Final Four του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το διήμερο 22 και 23 Απριλίου.

 Στον μεγάλο τελικό έπαιξε η ομάδα του ΓΕΛ Βουλιαγμένης με την  ΣΧ.ΟΜ των Χανίων,με νικήτρια την ομάδα του ΓΕΛ Βουλιαγμένης.
Στο μικρό τελικό έπαιξαν η ΣΧ. ΟΜ της Κέρκυρας με την ΣΧ. ΟΜ. Αθηνών,με νικήτρια  τη ΣΧ. ΟΜ. Κέρκυρας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και χειροκρότησαν, ο Θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης  Βασίλης Σιδέρης, ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Θοδωρής Βλάχος, ο Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Αφρουδάκης , ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας  Βασίλης Πολύδωρος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας του Δήμου Ναυπλιέων Θανάσης Πανουτσόπουλος και τα μέλη της αθλητικής επιτροπής του δήμου Ναυπλιέων, Έλενα Πανοβράκου, Ανδρέας Αργυρόπουλος και Δημήτρης Μανουσάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μεγάλη Παρασκευή στο Τολό & Περιφορά του Επιταφίου μέσα από τη θάλασσα.

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Καλή, δημιουργική και ευχάριστη εβδομάδα

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

«Γ. Γαβρήλος για τροπολογία Εργασίας περί προσωπικής διαφοράς

AGGELOS DRITSAS

Νόμος του κράτους ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών

AGGELOS DRITSAS

Πεζοπορώντας γνωρίζουμε τους κρυμμένους θησαυρούς των Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

Π.Ε. Αργολίδας: Εκδηλώσεις για το Νέο Έτος 2024 στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη 34χρονου σε χωριό του Ναυπλίου για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

AGGELOS DRITSAS

Με τεράστια επιτυχία η 12η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Με αγκαλιές υποδέχθηκαν οι Λάκωνες τον Πέτρο Τατούλη

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ 

AGGELOS DRITSAS