ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο

Δυσάρεστη τροπή πήραν οι έρευνες των Πυροσβεστών, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία.

Νεκρή ανασύρθηκε πριν από λίγο η συνοδηγός στην περιοχή του Πλουτοχωρίου, ενώ εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Ο οδηγός πάντως εξακολουθεί να αγνοείται. Μάλιστα, στις οποίες, στις οποίες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, αναμένεται να προστεθούν και δύτες.

Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο

Καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες ερευνούσαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης, την περιοχή, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Ρεπορτάζ: Μαρία Λάγιου ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΡΓΟΣ : Το Αντάμωμα των Μουσικών σχολείων της Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

AGGELOS DRITSAS

«Γ. Γαβρήλος για τροπολογία Εργασίας περί προσωπικής διαφοράς

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: H υποδοχή των ευρωπαϊκών Κυπέλλων του Ολυμπιακού (φώτο)

AGGELOS DRITSAS

Η Κρανιδιώτισσα Μαρίλη Μέξη, (διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης,

AGGELOS DRITSAS

Το δράμα που βίωνε ο 3χρονος Άγγελος-Γεώργιος, ήταν η ημέρα των γενεθλίων του.

AGGELOS DRITSAS

Για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, νέα μουσικά όργανα στα Μουσικά Σχολεία της χώρας!

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα ποίησης σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας – Κορινθίας: Οι ζωές μας δεν είναι κόστος – Οι ζωές μας έχουν αξία!

AGGELOS DRITSAS

Σας ενημερώνουμε ότι η υλοποίηση της δράσης που είχε προγραμματιστεί για αύριο

AGGELOS DRITSAS

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Σοκ με νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο

AGGELOS DRITSAS