ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ερμιονίδας τιμά τη μνήμη του Κρανιδιώτη Αρχιμανδρίτη και οπλαρχηγού της Ελληνικής παλιγγενεσίας, Αρσενίου Κρέστα.

🔹Στα πλαίσια των εκδηλώσεων οι μαθήτριες και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Κρανιδίου επισκέφτηκαν το κτήριο του Ιστορικού Λαογράφου Κέντρου Κρανιδίου και συμμετείχαν με πολύ ενδιαφέρον στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Κρανίδι, Ιστορία, Πολιτισμός» που διοργάνωσαν οι εθελόντριες του κέντρου μας.

🔹 Μέσα από εκθέματα και συλλογές, το Λαογραφικό Μουσείο του Δήμου μας αφηγείται τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τις αξίες των προγόνων μας.

🔹Ένας άξιος και σπουδαίος πρόγονος μας ήταν και ο Παπαρσένης Κρέστας, ο οποίος έδωσε σκληρές μάχες στον αγώνα για την ελευθερία και υπήρξε μια φλογερή προσωπικότητα της εκκλησίας και ένας ατρόμητος πολεμιστής και ιδεολόγος.

🔹 Ως Δημοτική Αρχή θεωρούμε καθήκον μας να καλλιεργούμε την ιστορική συνείδηση στις νεότερες γενιές μας!

Οι ρίζες μας είναι αυτές που μας οδηγούν σε ένα δημιουργικό μέλλον!

👏 Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις Εθελόντριες του Ιστορικού Λαογραφικού Κέντρου Κρανιδίου που συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης της τοπικής κοινωνίας μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκίνησε στο Άργος η κολυμβητική υπερπροσπάθεια του Χρήστου και της Αγγελικής BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Σάλος από τις σούζες αστυνομικών με υπηρεσιακές μηχανές

AGGELOS DRITSAS

Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια ξεκινάει το νέο “Εξοικονομώ”

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ανακοίνωση αναβολής συνεδρίασης Δημ.Συμβουλίου

AGGELOS DRITSAS

Ενημερωτική Παρουσίαση για την Εθελοντική Αιμοδοσία στο 3ο Δημ. σχολείο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Συμφωνία Δημιουργίας : Ο κ. Δούρος, μετά την πρόσκληση που του επιδόθηκε, αναγκάστηκε να κάνει αυτό που όφειλε να κάνει από καιρό

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΑΛΑ ΓΙΑΛΑ ΕΡΜΙΟΝΗ 2024

AGGELOS DRITSAS

Απόψε η αυγουστιάτικη πανσέληνος – Εκδηλώσεις σε πάνω από 50 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

AGGELOS DRITSAS

Τρίπολη: «Στόλισαν» αυτοκίνητο με καφάσια και κουτιά επειδή ήταν παράνομα σταθμευμένο

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τασωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος: Η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι αποτελεί ευκαιρία να αναδεικνύεται ο τοπικός μας πλούτος

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS