ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ο Νίκος Γαλανός – Θλίψη για τον θάνατο του ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός, Νίκος Γαλανός. O ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Νίκου Γαλανού:

«Το θλιβερό νέο άρχισε να διαδίδεται και μόλις επαληθεύτηκε αυτό που δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε… Ο αγαπημένος μας Νίκος Γαλανός έφαγε από την ζωή και μας κυρίευσε μεγάλη θλίψη.. Του οφείλω τόσα πολλά.. Πέρα από τους κοινούς μας αγώνες για τα συγγενικά δικαιώματα των ηθοποιών, από τον ΔΣ του οργανισμού Διόνυσος, όπου διετέλεσε πρόεδρος, στην αρχή της καριέρας μου έπαιξα πλάι του στα ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ της ΕΡΤ2 κι αυτός με πρότεινε μετα και επέμεινε για τον πρωταγωνιστικό μου ρόλο στους θρυλικούς Ιερόσυλους το 82.Τι σύμπτωση λίγες μέρες πριν έφυγε κι ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Κωστας Λυχναράς… Νίκο μου γλυκέ που παίξαμε και στο θέατρο μαζί και γελάσαμε και δακρύσαμε, θα σε θυμάμαι πάντα σαν έναν από τους πιο ευγενικούς, εργατικούς, ταλαντούχους και χαμογελαστούς ανθρώπους… Τα ωραία μας βράδια στο σπίτι της Μάρθας, τις εξόδους μας!!! Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook.

Ο Νίκος Γαλανός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου 1945. Το πραγματικό του όνομα ήταν Νίκος Σουπιωνάς. Ήταν Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1962 ερμηνεύοντας ένα μικρό ρόλο στην ταινία “Οργή”. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ έκανε το θεατρικό του ντεμπούτο παίζοντας μαζί με την Τζένη Καρέζη στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Την ίδια περίοδο συμμετείχε και στις ταινίες “Κραυγή” (1964), “Τα δάκρυα μου είναι καυτά” (1964), “Ο Ουρανοκατέβατος” (1965), “Η λεωφόρος του μίσους” (1968), “Πανικός” (1969) και “Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα” (1969).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κωτσονάρο και διαχειριστικό έλεγχο ανήγγειλε ο Μαλτέζος

AGGELOS DRITSAS

Ευχές από τον βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά

AGGELOS DRITSAS

Ο Ερμής νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής!

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ 0-6

AGGELOS DRITSAS

Το φετινό Αναπλιώτικο Καρναβάλι, αναγεννημένο με Βενετσιάνικα δρώμενα .

AGGELOS DRITSAS

“Έφυγε” ο Γιώργος Μπουρίκας…

AGGELOS DRITSAS

Ανησυχία για την ποιότητα του πόσιμου νερού της Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

AGGELOS DRITSAS

ΕΟΔΥ για αφρικανική σκόνη: Αναβολή εκδρομών στα σχολεία και γυμναστική σε αίθουσες

AGGELOS DRITSAS

Εντυπωσίασε η σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων

AGGELOS DRITSAS