ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης από Κορινθία: Γνωριζόμαστε και μιλάμε χρόνια τώρα μαζί μόνο με αλήθεια και πράξεις

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε με στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» κοντά στους Κορίνθιους και συγκεκριμένα στο Μάτι (Γκιόζα), στη Γκούρα, στο Μεσινό , στον Αρχαίο Φενεό (Καλύβια) και στο Κρυονέρι.

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε μετά την επαφή του με τους Κορίνθιους. «Γνωριζόμαστε καλά με το μικρό μας όνομα. Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του τόπου. Βρίσκομαι δίπλα στον καθένα από εσάς. Ξέρουμε τα προβλήματα του κάθε τόπου. Γνωριζόμαστε από άκρη σ’ άκρη. Μιλάμε χρόνια τώρα μαζί σας μόνο με αλήθεια και πράξεις».

«Η πολιτική μας δέσμευση είναι το τρίπτυχο “Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα ζωής και ασφάλεια”.

Έχουμε ήδη έτοιμο έναν κοστολογημένο στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό για την άμεση αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων, όπως είναι η επάρκεια και η ποιότητα των νερών, η αντιμετώπιση των πλημμυρών, η κυκλική οικονομία γύρω από τη διαχείριση μειζόνων περιβαλλοντικών θεμάτων, η αναβάθμιση των ψηφιακών μας υπηρεσιών, η εξωστρέφεια των παραγωγών και των κτηνοτρόφων μας και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών τους, η τοποθέτηση της Πελοποννήσου ακόμη πιο κεντρικά στον τουριστικό χάρτη, η ενίσχυση της καινοτομίας και, ασφαλώς, η κοινωνική προστασία και οι πολιτικές υγείας».

«Για την ανάσχεση της συρρίκνωσης της υπαίθρου και της καθοδικής πορείας της αγροτικής παραγωγής χρηματοδοτούμε άμεσα την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα».

«Έχουμε δημιουργήσει την πιο ισχυρή και ανανεωμένη Νέα Πελοπόννησο, μία ομάδα έμπειρων και νέων στελεχών και τεχνοκρατών. Εγγυόμαστε μία Πελοπόννησο καλύτερη να ζεις, ισχυρότερη για την επόμενη πενταετία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΗΡΑΙΟΝ….ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024..

AGGELOS DRITSAS

Σχηματισμός  αεροσκαφών θα περάσει από το Ναύπλιο στις 13.00 ως τις 14.00 σήμερα

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ 

AGGELOS DRITSAS

«Μαϊμού» γιατροί άρπαξαν 30.000€ από ηλικιωμένη

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 10.000€ σε κατάστημα στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα self service επισκευών, καθώς η υπηρεσία φτάνει και στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Με αφορμή την συζήτηση που έγινε σε επίπεδο Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Η κυβερνητική ανικανότητα αφήνει την Αργολίδα έρμαιο της εγκληματικότητας

AGGELOS DRITSAS

28χρονος έμπαινε σε αυλές σπιτιών και μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του

AGGELOS DRITSAS

1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Αργολίδας – Σεμινάριο προπονητών στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη ανήλικης στο Ναύπλιο με κάνναβη

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα, το Ναύπλιο γιορτάζει με λαμπρότητα τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS