ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΙΛΜΠΕΡΗΣ: Απο την ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ στην PUNJAB FC της ινδίας για την ερχόμενη σεζόν

Η ομάδα της Ινδικής Super League (ISL) Punjab FC διόρισε το Σάββατο τον Παναγιώτη Ντιλμπέρη ως προπονητή για την επερχόμενη σεζόν ISL 2024-25. Ο Κωνσταντίνος Κατσαράς θα είναι μαζί του ως βοηθός προπονητή και ο Παπαϊωάννου Ιωάννης ως προπονητής δύναμης και προετοιμασίας.

Πριν ενταχθεί στο PFC, ο Ντιλμπέρης διετέλεσε προπονητής της ΑΕ. Ερμιονίδας την προηγούμενη σεζόν. Η εκτεταμένη 15χρονη προπονητική του καριέρα περιλαμβάνει θητείες σε Ηρακλή Λάρισας, Rochester NY FC, Panserraikos FC, μεταξύ άλλων αξιόλογων ομάδων.

Πριν από την προπονητική του προσπάθεια, ο Ντιλμπέρης απολάμβανε μια ξεχωριστή καριέρα 17 ετών ως τερματοφύλακας, εκπροσωπώντας συλλόγους όπως ο Ηρακλής και ο Αγροτικός Αστέρας, μαζί με αρκετούς άλλους. Η πλούσια εμπειρία του σε όλη την αγωνιστική και προπονητική του καριέρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ηγεσία της Punjab FC την ερχόμενη σεζόν.

Ο βοηθός προπονητής Κωνσταντίνος Κατσαράς έχει προπονήσει σε πολλούς συλλόγους στην Ελλάδα στην προπονητική του καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 20 χρόνια. Από την άλλη, ο Papaionnuu φέρνει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ως προπονητής δύναμης και προετοιμασίας για την ενίσχυση της ομάδας.

Μιλώντας για τη νέα του αποστολή, ο Dilmperis είπε, «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ξεκινάω ένα νέο ταξίδι στην Ινδία με την Punjab FC. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το όραμα του συλλόγου και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα σεζόν στη νέα χώρα.”

Καλωσορίζοντας τον Ντιλμπέρη και την ομάδα του στον σύλλογο, ο Νικόλαος Τοπολιάτης, Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Punjab FC, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Ντιλμπέρη ως επικεφαλής προπονητή του συλλόγου. Είμαστε σίγουροι για τις ικανότητές του να βοηθήσει την ομάδα να ανταγωνιστεί και για τα τρία τρόπαια και να αναπτύξει τους νεαρούς παίκτες μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τις μέγιστες δυνατότητές τους».

https://www.indiansuperleague.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: 3ος Αγώνας Δρόμου Αναψυχής Μαλαντρενίου “Η Ατραπός”

AGGELOS DRITSAS

Special Olympics «Λουτράκι 2024»

AGGELOS DRITSAS

ΑΕ Μυκόνου – Παναργειακός (Γ΄ Εθνική | 3ος Όμιλος | 25η Αγωνιστική)

AGGELOS DRITSAS

Oταν τα παιδιά δείχνουν το δρόμο για ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα Iωάννης Μαλτέζος

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα ποδόσφαιρο Γ΄ Εθνικής: Νίκη για Παναργειακό – Ήττα για Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Νίκη περίπατος για τον Φείδωνα Άργους – Νίκησε με 0-6 τον Άρη Πατρών

AGGELOS DRITSAS

Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”

AGGELOS DRITSAS

Προκήρυξη αγώνα Artemisio Mountain Running 2025

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Συλ. Γαλατά 6οι ΠΑΝΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Αριστείωνας Α.Ο. Λυγουρίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Ν.Ο. ΝΑΥΠΛΙΟΥ στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

AGGELOS DRITSAS