ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: 12 προτάσεις για την Παιδεία

1.Αύξηση της δημόσιας δαπάνης, ώστε να φτάσει σταδιακά στη μέση δαπάνη των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

2.Ενίσχυση της ποιότητας στην εκπαίδευση. Ριζικός εκσυγχρονισμός και εφαρμογή των 16 δεικτών ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

3. Προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την κάλυψη των μαθησιακών κενών και την αντιμετώπιση των ανισοτήτων.

4.Αξιοποίηση των σύγχρονων ψηφιακών δυνατοτήτων. Ένας υπολογιστής για κάθε μαθητή και κάθε εκπαιδευτικό και ένας διαδραστικός πίνακας με υπολογιστή σε κάθε τάξη.

5.Στήριξη του ολοήμερου νηπιαγωγείου και δημοτικού με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

6.Πιστοποίηση ξένης γλώσσας και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ως την Γ’ Γυμνασίου.

7.Ολόπλευρη στήριξη της Ειδικής Αγωγής και των δομών της για το σχολείο της συμπεριληπτικής εκπαίδευσης.

8.Προτεραιότητα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και τη Δια βίου μάθηση, με σύνδεση με τις σύγχρονες ανάγκες της παραγωγής. Με κατοχύρωση επαγγελμάτων και καθορισμό επαγγελματικών δικαιωμάτων.

9.Ασφαλές σχολικό περιβάλλον και υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής Στήριξηςγια την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στα σχολεία.

10. Καθιέρωση Εθνικού Απολυτηρίου κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

11. Οικονομική στήριξη των εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, αλλά και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και των συντελεστών, που το διαμορφώνουν.

12. Εξωστρεφή Πανεπιστήμια με σύνδεση με την παραγωγή και την τοπική ανάπτυξη, με χρηματοδότηση της έρευνας και της καινοτομίας.

Για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας

Η Γραμματέας
Αγγελική Αν. Κοντοθανάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επίσκεψη στο ΚΥ Άργους: «Οριακή η κατάσταση των πρωτοβάθμιων δομών Υγείας».

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου: ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Η Ξύδη καλείται να λύσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας δολοφόνησε τον 45ρονο γιο του με μαχαίρι

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου:Μείωση της αγοραστικής δύναμης του κάθε Έλληνα μισθωτού κατά 35% τα τελευταία 18 χρόνια

AGGELOS DRITSAS

Η λειτουργία επισκευής του Google Pixel θα κρατήσει τα δεδομένα σας μακριά από αδιάκριτα μάτια

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΙ ΚΟΥΦΑΚΗ Α.Β.Ε.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας προμηθεύτηκε συσκευή που εντοπίζει τον αριθμό του μικροτσίπ

AGGELOS DRITSAS

Πρώτη εκδήλωση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ναυπλίου στις 19 Οκτωβρίου 2025

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΚΑ: 11.000 εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις εκδόθηκαν την Τετάρτη

AGGELOS DRITSAS

Σε ειδικές συνθήκες θα μεταφέρονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

AGGELOS DRITSAS