ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολύ… σκληρή για να ηττηθεί η Ερμιονίδα – Κράτησε το 0-0 με την ΑΕΡ Αφάντου

Η ΑΕ Ερμιονίδας παρουσιάστηκε σ’ ακόμα ένα παιχνίδι, με την απόδοση που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πολύ… σκληρή για να «πέσει» και να ηττηθεί, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου, την Κυριακή (25/02), στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Με την ομάδα να ανεβαίνει στους 17 βαθμούς, συνεχίζοντας το αήττητο σερί που έχει «χτίσει» στους τελευταίους αγώνες της.

Το παιχνίδι του συλλόγου κόντρα σ’ έναν δυνατό και ποιοτικό (ειδικά μεσοεπιθετικά) αντίπαλο, κύλησε πάνω σ’ ένα τεντωμένο… σχοινί και θα μπορούσε η ΑΕ Ερμιονίδας να διεκδικήσει πολλά περισσότερα από τον έναν βαθμό που πήρε, εάν αξιοποιούσε καλύτερα τις προϋποθέσεις που δημιούργησε για να απειλήσει. Μπορούσαν, πάντως, να είχαν αλλάξει… πολλά, στο 67’, όταν η ομάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη μη υπόδειξη πέναλτι. 

Ο διαιτητής Μάρκου (είχε πολλές λάθος υποδείξεις, ειδικά σε φάουλ) και ο πρώτος βοηθός Μπεκιάρης δεν έδωσαν κάτι, όταν σε αντεπίθεση, ο Τριμπόνιας βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, έκανε τη σέντρα με το δεξί, η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο… πάνω (δεξί) χέρι του Παναγιωτόπουλου, ο οποίος οριζοντιώθηκε για να προλάβει τον αντίπαλό του.

Η ΑΕ Ερμιονίδας, παίζοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι με απουσίες, παρουσίασε ξανά συμπαγές και δεμένο σύνολο, ειδικά σε συνθήκες άμυνας, ενώ όποτε χρειάστηκε, επενέβη ο Πονηρός. 

Οι παίκτες έδωσαν πολλές μάχες σε όλες τις γραμμές (άμυνα, μεσαία γραμμή, επίθεση), απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, με ποιότητα από το κέντρο και μπροστά. 

Στη δημιουργία και επιθετικά, η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει και με άμεση μετάβαση, αλλά τις περισσότερες φορές, όταν έπρεπε να γίνει σωστή πάσα-σέντρα ή τελική, αυτό δε συνέβη με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και δύναμη…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τη φιλοξενούμενη να έχει μια μικρή υπεροχή στην κατοχή της μπάλας και τις κερδισμένες μονομαχίες, αλλά οι παίκτες κατάφεραν να κλείνουν τους χώρους. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν προϋποθέσεις για να απειλήσουν είτε με στατικές φάσεις, ατομικές προσπάθειες και σουτ, είτε μετά από λανθασμένες ενέργειες στις άμυνες.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση για να φτάσουν σ’ ένα γκολ, που μπορούσε να τους έδινε και τη νίκη, έχοντας ξανά… ισορροπία στις προσπάθειές τους. 

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανέβασε και άλλο τις γραμμές της, απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα, αμφότεροι οι δυο αντίπαλοι έψαχναν τη… στιγμή τους, αλλά στις φάσεις που έγιναν, «μίλησαν» και οι άμυνες.24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ιάλυσος-Εράνη 2-0
Μεσολόγγι-Κ. Αστήρ 0-5
ΑΟ Πυλίου-ΠΑΟΒ 1-0
Βύζας-Θύελλα Ρ. 1-1
Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός 5-1
Μαρκό-Κόρινθος 1-0
Ρόδος-Μύκονος 0-0
Ελλάς Σ.-Παναργειακός 0-1
Ερμιονίδα-ΑΕΡ Αφάντου 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κόρινθος (36-15) 51
Ρόδος (42-13) 48
Παναργειακός (32-11) 48
Θύελλα Ρ. (36-20) 45
Παναιγιάλειος (42-26) 44
Κ. Αστήρ (38-19) 40
Ελλάς Σύρου (38-24) 39
Μύκονος (31-22) 36
ΑΕΡ Αφάντου (27-26) 33
Ιάλυσος (24-25) 33
ΠΑΟΒ (26-32) 33
Μαρκό (25-28) 31
Πανελευσινιακός (26-44) 28
ΑΟ Πυλίου (26-32) 26
Βύζας (22-44) 24
Εράνη (21-37) 18
Ερμιονίδα (19-43) 17
Μεσολόγγι (13-74) 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την έκθεση αυτή θα την ονόμαζα ” εγώ κι εσύ “.

AGGELOS DRITSAS

Ντίνα Καραγιάννη: Καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο περιστατικό βίας εις βάρος εργαζομένου Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων .

AGGELOS DRITSAS

ΨΗΦΙΣΜΑ : Κατά την 32η / 12-8-2024 τακτική συνεδρίαση

AGGELOS DRITSAS

Για μια θέση στάθμευσης 65χρονος μαχαίρωσε 51χρονο

AGGELOS DRITSAS

Η απάντηση του Τάσου Χρόνη στον Γιάννη Σαρρή: “Πλυντήριο τραμπουκισμών και πολιτικού βόθρου…”

AGGELOS DRITSAS

Δράση ενημέρωσης για την εξυπηρέτηση ατόμων με οπτική αναπηρία

AGGELOS DRITSAS

Από το δήμο Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Γιορτή της Μητέρας BINTEO

AGGELOS DRITSAS

15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

AGGELOS DRITSAS

179η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στον Θρακικό Ελληνισμό.

AGGELOS DRITSAS

75χρονος στην Ερμιονίδα πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο

AGGELOS DRITSAS

Ένα έργο αναπτυξιακο,που θα αλλάξει την όψη της εισόδου από την θάλασσα για την Ερμιονιδα

AGGELOS DRITSAS