ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Κρατούσαν τη 19χρονη φυλακισμένη στο σπίτι τους

Τον απόλυτο εφιάλτη φέρεται να ζούσε μια 19χρονη, που πούλησε ένας άνδρας στη Βουλγαρία σε οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη ως νύφη.

Σύμφωνα με το Star, ο εφιάλτης για τη 19χρονη ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου. Ο Βούλγαρος την πούλησε για 1.000 ευρώ σε οικογένεια, προκειμένου εκείνη να εργαστεί κοντά τους αλλά και για να την παντρέψουν με τον γιο τους.

Η 19χρονη ανακάλυψε πως ήταν αιχμάλωτη και της είχαν πάρει όλα τα χαρτιά. Έτσι, αποκάλυψε στους αστυνομικούς τα όσα είχε ζήσει. Ισχυρίστηκε ότι ένας συμπατριώτης της ήταν εκείνος που την εκμεταλλευόταν.

«Πίστευα ότι στην Ελλάδα είχα έρθει για να εργαστώ. Δεν γνώριζα ότι με προόριζε ως… νύφη. Η οικογένεια είχε κρατήσει την ταυτότητά μου και όλα μου τα έγγραφα» είπε στο Star η 19χρονη.

Τη Μεγάλη Πέμπτη η νεαρή ειδοποίησε μέσω του 112 τις Αρχές και έτσι γλίτωσε από τον εφιάλτη. Εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε σημάδια κακοποίησης στην 19χρονη με τις αρχές να πιστεύουν ότι έχουν γίνει πριν έρθει στην Ελλάδα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης.

Μητέρα, πατέρας και γιος αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων σε βαθμό κακουργήματος και της παράνομης κατοχής ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το 3ο Λύκειο Άργους συμμετείχε στη δράση Φυσικών επιστημών “Gο 4MINT”

AGGELOS DRITSAS

Δράση ενημέρωσης για την εξυπηρέτηση ατόμων με οπτική αναπηρία

AGGELOS DRITSAS

Μίνωας Ένωση Κρητών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σαν σήμερα η συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Κίναρο

AGGELOS DRITSAS

Κινητοποίηση φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών για την τραγωδία των Τεμπών BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Το Δρέπανο Ναυπλίου γιορτάζει τους Αγίους Αδριανό και Ναταλία με λαϊκό γλέντι

AGGELOS DRITSAS

Μια σχολική χρονιά ολοκληρώνεται, ένας “δύσκολος ” απολογισμός….

AGGELOS DRITSAS

Επικές επιδόσεις για την Ναυπλιώτισσα Χριστιάνα Γαρουνιάτη – Κατέκτησε 7 χρυσά και ένα ασημένιο σε Διεθνή Αγώνα στην Κύπρο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Εξάρθρωση 5 εγκληματικών οργανώσεων – 17 συλλήψεις – Καταχέσθηκαν 1 κιλό κοκαΐνη και 13 αυτοκίνητα

AGGELOS DRITSAS

Εφυγε απο την ζωή ο Παναγιώτης Πεβερέτος

AGGELOS DRITSAS

Η Μητρόπολη Αργολίδας εορτάζει την ανακομιδή των Λειψάνων του Αγ. Λουκά του Ιατρού ( LIVE )

AGGELOS DRITSAS