ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σας ενημερώνουμε ότι η υλοποίηση της δράσης που είχε προγραμματιστεί για αύριο, στα πλαίσια του «Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού», αναβάλλεται, λόγω του τραγικού συμβάντος που έλαβε χώρα στην πόλη μας.

Ως εκ τούτου, η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου και του Κ.Υ. Ναυπλίου θα παρευρεθούν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.,με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού.

Με αφορμή το Μήνα Ευαισθητητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, οι ανωτέρω δομές θα ενημερώσουν και θα διανείμουν έντυπο υλικό. Σκοπός της δράσης είναι η κινητοποίηση και η αφύπνιση των γυναικών, κυρίως των 45-74 ετών, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ», με στόχο τον προγραμματισμό του διαγνωστικού ελέγχου τους.

Ο Συντονιστής της ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου

Μπόμπος Γεώργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δ.Καμπόσος: «Κε. Μαλτέζο ως πρώην αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας πόσες απευθείας αναθέσεις έχετε κάνει για εργασίες και προμήθειες;»

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιωάννης Γκιουμές ανανεώνει την υποψηφιότητά του για 3η φορά με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Ψυχική Υγεία και Εργασία | Δράσεις ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

“Βότκα μολότοφ”: Η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς έρχεται στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Χαιρετισμός του Γιάννη Μαργέτα στην κοπή της πίτας.ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το νέο Δ.Σ. της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Άργους- Μυκηνών: «ΑΡΓΩ Τουριστική – Αναπτυξιακή”

AGGELOS DRITSAS

Τι ζήτησε για την Αργολίδα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Ανδρέας Πουλάς

AGGELOS DRITSAS

Τη δυνατή ομάδα που θα αλλάξει την Αργολίδα παρουσίασε ο Πέτρος Τατούλης στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης

AGGELOS DRITSAS

Λαϊκή Αγορά Ερμιόνης,

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου : Άγιος Ανδρεας, προστάτης των ψαράδων και των ναυτικών

AGGELOS DRITSAS