ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ στη Γλυφάδα με 4 νεκρούς: Ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στη Γλυφάδα μετά απο ειδοποίηση για πυροβολισμούς σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου στις 10.20 το πρωί ο ένοπλος μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ και άρχισε να πυροβολεί.

Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. 

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε τρεις ανθρώπους μέσα στον χώρο της εταιρείας, οι οποίοι φέρονται νεκροί. Στο κτίριο έχουν μπει διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε πριν τις 11 το πρωί, όταν ο 70χρονος δράστης εισέβαλε στο κτίριο από κάποιο γκαράζ της εταιρείας. Δηλαδή εκμεταλλεύτηκε κάποιο κενό ασφαλείας, διέφυγε του ελέγχου και οπλισμένος μπήκε στα γραφεία.

Προσέγγισε τους ανθρώπους που προφανώς ήταν στόχοι του, την ιδιοκτήτρια της εταιρείας και στη συνέχεια και τα άλλα δύο άτομα.

«Ήρθα εδώ πέρα για να το λήξουμε, για να ξεκαθαρίσουμε ό,τι υπάρχει μεταξύ μας», φέρεται να είπε ο δράστης.

Έντρομοι υπάλληλοι της εταιρείας ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό, όπως και γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Καθώς ο δράστης παρέμενε στο εσωτερικό του κτιρίου και δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις να παραδοθεί, οργανώθηκε επιχείρηση. Οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο κτίριο, όπου βρήκαν τους τρεις νεκρούς. 

Εντόπισαν, ακόμη, τον δράστη νεκρό στο υπόγειο με την καραμπίνα δίπλα του έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Βρήκαν ακόμη δύο υπαλλήλους της εταιρείας, γυναίκες, κλεισμένες σε ένα γραφείο για να προφυλαχθούν, τις οποίες απεγκλώβισαν.

Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Αποκλειστική δήλωση της Σοφίας Ξύδη μετά το πέρας της εκδηλώσεως στο Βουλευτικό.

AGGELOS DRITSAS

Τα πρώτα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Νόμος του κράτους ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Αναβολή έκθεσης ζωγραφικής της Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου

AGGELOS DRITSAS

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Άργος – 182η εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 0-2

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Κάθε υπηρεσία ψηφιακή, κάθε πολίτης στο επίκεντρο» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

1η Συνεδρίαση Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 5.500€ σε ταβέρνα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφασή της το 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τα ξεχωριστά Θεοφάνια της Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS