ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, κ. Γιάννη Μαλτέζο, αλλά και τη σχολική αποστολή 368 μαθητών και καθηγητών από σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του αδελφοποιημένου Δήμου, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 7 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο κ. Βοργιαζίδης υποδέχθηκε τον ομόλογό του και τους κ.κ. Χαράλαμπο Σέλλη (Πρόεδρος ΔΕΥΑΑΡ) και Αντώνιο Καρδάκο (Πρόεδρο Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής) που ταξίδεψαν από την ιστορική πόλη της Πελοποννήσου, συνοδεύοντας τους μαθητές και καθηγητές από το 1ο, 2ο, και 3ο ΓΕΛ, το Μουσικό Σχολείο και το ΕΠΑΛ Άργους – Μυκηνών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε τους στενούς δεσμούς του Άργους – Μυκηνών με την Βέροια και ιδιαίτερα τους κοινούς προγονικούς δεσμούς της βασιλικής δυναστείας της Μακεδονίας, των Τημενιδών, που κατάγονταν από το Άργος.

Το εξαιρετικά καλό επίπεδο των επαφών που αναπτύσσονται εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία ανάμεσα στους δύο δήμους επισήμανε με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, τονίζοντας την ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων, εξ αφορμής της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Οι δύο άνδρες καλωσόρισαν από κοινού στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας τους μαθητές και τους καθηγητές στο πλαίσιο της σχολικής εκπαιδευτικής εκδρομής. Ο Δήμαρχος Βέροιας μίλησε για τον ιστορικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό πλούτο της Βέροιας, ενώ ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, προκειμένου να επισκεφθεί την πόλη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κοπή πίτας της ΕΣΣΠΕΠ παρουσία σύσσωμου του ΔΣ της Ένωσης σκακιστών και φίλων

AGGELOS DRITSAS

Το Εθνικό Πένθος για τον Κώστα Σημίτη δίχασε…

AGGELOS DRITSAS

Με διαδικασίες εξπρές το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ενημέρωση για το ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης αλιείας

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Αυτή είναι η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Επίδομα 200 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ – Ποιοι το δικαιούνται

AGGELOS DRITSAS

Η Αργολίδα 2000 στη Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Οι Επετειακές Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Γ’ “κατ’ επανάληψιν” Εθνοσυνέλευσης 1827 στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Στις 29 οι αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία η παρουσίαση στο Ναύπλιο του Βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη

AGGELOS DRITSAS

«Εγκέλαδος 2»: Το σχέδιο διαχείρισης κρίσεων που τέθηκε σε ισχύ

AGGELOS DRITSAS