ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στο Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με στελέχη της κυβέρνησης, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα ‘’Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη’’.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, τόνισε την σημασία της ενίσχυσης της προσβασιμότητας με έργα υποδομής στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, ενώ επεσήμανε την ανάγκη για ένα συνολικότερο σχεδιασμό προβολής των Μυκηνών, σε συνδυασμό με την πόλη του Άργους.

Μίλησε για τις αναγκαίες πολεοδομικές ρυθμίσεις, όπου η πολιτεία οφείλει να θέσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάγραμμα, για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι όποιες διαδικασίες, για να προχωρήσει ο Δήμος σε έργα υποδομής, αλλάζοντας την συνολικότερη εικόνα του δήμου.

Παράλληλα τόνισε ιδιαίτερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και την ανάγκη του να εξασφαλιστεί πως κάθε αγρότης θα έχει πρόσβαση στο νερό του Αναβάλου, αλλά και για την ύδρευση, με την κατασκευή του εργοστασίου διύλισης, που θα στοχεύσει σε ποιοτικό νερό ύδρευσης.

Τέλος, αναφέρθηκε στα κτιριακά ζητήματα που έχουν τα σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών και την ανάγκη δημιουργίας νέων σχολικών μονάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νίκη περίπατος για τον Φείδωνα Άργους – Νίκησε με 0-6 τον Άρη Πατρών

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Μαρτάκι: Τι συμβολίζει και γιατί το φοράμε

AGGELOS DRITSAS

Καταχειροκροτήθηκε ο “Αγαμέμνων” του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΙΝΑΧΟΣ : Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την εγκατάσταση και δωρεάν διάθεση WiFi Internet ( 5g Νεολαία Ίναχου )

AGGELOS DRITSAS

Ευχές από τον βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Καμπόσος: Την Κυριακή καλούμε όλους να έρθουν μαζί μας

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών: Σύνολο υποχρεώσεων της ΚΕΔΑΜ πpoς τρίτους και δημόσιους φορείς: 1.915.000€

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ “Υπάρχουν συμβόλαια χυμοποίησης;” ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS