ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο νοσοκομείο καθηγητής από ηλεκτροπληξία – Χτυπήθηκε από ρεύμα όταν έβαλε στην πρίζα υπολογιστή

Ηλεκτροπληξία υπέστη καθηγητής του Πειραματικού γυμνασίου Ρεθύμνου, μπροστά στα μάτια των παιδιών, την ώρα που πήγε να βάλει στην πρίζα έναν υπολογιστή για το μάθημα πληροφορικής.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο καθηγητής χτυπήθηκε από το ρεύμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Την ίδια ώρα καθηγητές καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες του κτιρίου που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων.

Ακολουθεί το κείμενο του καθηγητή Κώστα Κοντάκου (Μαθηματικός του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Κρήτης) για το περιστατικό: «Να ζητήσω συγγνώμη από το αγαπητό κ. Μαρινάκη, τον κ. Γιωργαλή (τον τέως ), τον κ. Παπαδογιάννη (τον νυν), τον κ. Κεφαλογιάννη ή τον κ. Χνάρη, για την απογευματινή μου γκρίνια αλλά σήμερα στο σχολείο μας πήγαμε να χάσουμε έναν συνάδελφό μας, έναν πολύ καλό άνθρωπο και καλό φίλο. Και ξέρετε κύριοι πως; επειδή τον τίναξε το ρεύμα. Καθώς πήγαινε να βάλει στην πρίζα έναν υπολογιστή στο εργαστήριο πληροφορικής. Εν ώρα μαθήματος. Μπροστά στα παιδάκια. Και τινάχθηκε τρία μέτρα πίσω και προσγειώθηκε πάνω σε ένα θρανίο. Και πάρτο κάτω και το θρανίο, πάρτον κάτω και τον δάσκαλο. Και τα παιδάκια σε σοκ.

Και ευτυχώς, ήρθε άμεσα το ασθενοφόρο και τον πήγε στα επείγοντα. Και θα περάσει απόψε την νύχτα του μέσα ο δάσκαλος. Στο νοσοκομείο.

Και ξέρετε γιατί; Γιατί το κτίριο που μας δώσατε να κάνουμε το μάθημα είναι προπολεμικό. Οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του κρέμονται από παντού, ετοιμόρροπα. Σε κάθε σημείο υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή των παιδιών, του προσωπικού, όλων μας. Όπως και τα ίδια είναι και στο διπλανό κτίριο, στο ΕΠΑΛ. Όπως και το παλιό ΤΕΙ κ. Παπαδογιάννη.

Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι όλα αυτά θα λυθούν μόλις μας φτιάξετε το υπερσύγχρονο κτίριο στου Γάλλου. Ξέρω, ξέρω! Μα όταν θα γίνει αυτό, αν θα γίνει, εμείς θα έχουμε γεράσει κύριοι. Ή θα είμαστε πεθαμένοι. Και με όλους εμάς που σας ακούμε με υπομονή και σας πιστεύουμε τόσα χρόνια, οι επόμενοι θα γελάνε με τα χάλια μας. Ή θα κλαίνε καλύτερα; Τέλοσπάντων..

Κοιτάξτε να έρθετε καμία βόλτα από το παλιό πανεπιστήμιο στα περιβόλια, να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, διότι σήμερα από θαύμα δεν κλαίμε για τον φίλο μας Θοδωρή.

Καταλαβαίνω, κύριοι βουλευτές, ότι το φλέγον και σπουδαίο ζήτημα που σας απασχολεί αυτές τις μέρες είναι να μην επιτρέψουμε στους ομοφυλόφιλους να δημιουργούν τις οικογένειες τους νόμιμα, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα ζητήματα πέρα από την ποιότητα της εκπαίδευσης στα δημόσια σχολεία, όπως η ενίσχυση της ιδιωτικής, αλλά αυτό… άμα βρείτε χρόνο κοιτάξτε καί λίγο προς τα εμάς μπας και βγάλουμε καμία άκρη σε αυτό το κράτος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θρίλερ : Πτώμα άνδρα βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

AGGELOS DRITSAS

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Άρης Μουγκοπέτρος: Ακρωτηριάστηκε σε δύο δάχτυλα μετά από κροτίδα που «έσκασε» στα χέρια του

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας τίμησε τα θύματα της Γενοκτονίας

AGGELOS DRITSAS

Αύξηση σοκ στις κλήσεις για παιδιά σε κίνδυνο το 2023!

AGGELOS DRITSAS

Συντήρηση μηχανισμών Χλωριωσης Αχλαδοκαμπος

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: «Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου πάμε όλοι μαζί για την Μεγάλη Νίκη!»

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

AGGELOS DRITSAS

“Καμπάνα” 10,5 εκ. ευρώ στο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου για τα “σπιτάκια ανακύκλωσης”

AGGELOS DRITSAS

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα κάτω από γέφυρα στην Κόρινθο

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας το Σάββατο 17 Αυγούστου

AGGELOS DRITSAS

Μίνωας Ένωση Κρητών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS