ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας

Στην προσπάθειά του να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τους ασθενείς και τις ευπαθείς ομάδες, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» συγκεντρώνει τρόφιμα, για τους ανθρώπους αυτούς που παλεύουν με τη ασθένεια αλλά και με τη φτώχεια. 

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται σε όλους μας, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου μας, στη Γούναρη 47, στο Άργος κατά τις ώρες λειτουργίας του και συγκεκριμένα Δευτέρα- Παρασκευή 10:00-13:00 και για το Ναύπλιο μετά από συνεννόηση με την κ. Τσουκαλά στο τηλέφωνο 6976514956.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:

• Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, σπορέλαιο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, Τυποποιημένα τσουρέκια, αλεύρι, είδη πρωινού, αλάτι, πιπέρι, ξύδι κ.α.
• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες κ.α.

• Είδη οικιακής χρήσης όπως αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων κ.α.
• Χαρτικά όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες κ.α.

· Νωπά προϊόντα και λαχανικά μετά από συνεννόηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι Εργαζόμενοι του ΓΝ Άργους συμμετέχουν στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική δράση δωρεάς μυελού των οστών!

AGGELOS DRITSAS

ΤΣΟΥΡΝΟΣ : Η αλήθεια για την Καραθώνα

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα για την 201η επέτειο της απελευθέρωσης του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

 Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου, ‘Ο Καββαδίας’ Σύλλογος Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει ότι λόγω του εορτασμού του Πολιούχου Άργους, Αγίου Πέτρου

AGGELOS DRITSAS

Έκκληση για λάδι από το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Άντζη Παναγιωτακοπούλου : Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης

AGGELOS DRITSAS

Η αξία του χρόνου στην Τρίτη Ηλικία το θέμα συζήτησης στο Κ.Α.Π.Η Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο για τον επανορισμό του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου

AGGELOS DRITSAS

“Δεσμοί Αίματος”: 175η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Παντρεύτηκε σιαμαία που μοιράζεται το ίδιο σώμα με τη δίδυμη αδερφή της

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο, Κυρίες και Κύριοι άλλης εποχής!

AGGELOS DRITSAS