ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας και τέως Ευρωπαίο Επίτροπο, υποδέχθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα με τον Περιφερειάρχη να παρουσιάζει τους κεντρικούς άξονες του στρατηγικού πλάνου καθώς και τις κύριες προγραμματισμένες δράσεις της Περιφέρειας, ενώ ο κ. Αβραμόπουλος κατέστησε σαφές πως είναι πρόθυμος να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου που επιχειρείται.

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, πιο συγκεκριμένα, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Για μένα αποτελεί μεγάλη χαρά, μεγάλη τιμή και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που υποδεχτήκαμε σήμερα, εδώ, στην έδρα της Περιφέρειας, τον κύριο Αβραμόπουλο. Τον Υπουργό, τον Επίτροπο και πάνω από όλα καλό φίλο. Κάναμε μία πολύ ωραία κουβέντα, ουσιαστική κουβέντα. Αναφερθήκαμε στις ιδέες μας για το πρόγραμμά μας, για το όραμά μας, εάν θέλετε, για την Πελοπόννησο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα τον έχουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια, αρωγό να βοηθήσει από το δικό του μετερίζι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που ονειρευόμαστε για την ιδιαίτερη πατρίδα μας».

Από την πλευρά του, ο κύριος Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε:

«Πρώτα από όλα να πω κάτι που έχει να κάνει με την συναισθηματική πλευρά της εδώ παρουσίας μου. Για μένα δεν είναι επίσκεψη. Είναι επιστροφή. Δεν ξεχνώ ποιες είναι οι ρίζες μου, ποια είναι η ταυτότητά μου.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει περάσει στον κ. Δημήτρη Πτωχό, ένα πολύ σύγχρονο πολιτικό που θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιδιαιτέρα του πατρίδα και που μέσα από την συζήτηση που κάναμε αλλά και από όσα είχα παρακολουθήσει κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έρχεται με συγκριμένο πρόγραμμα, στρατηγική και στόχευση, ώστε η Πελοπόννησος να πάρει δυναμικά τον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

Σε αυτήν του την οραματική σχέση με την ιδιαιτέρα του πατρίδα και με σκοπό να εξυπηρετηθεί η Πελοπόννησος συνολικά θα με βρει αρωγό και συμπαραστάτη γιατί και εγώ μέσα από τις εμπειρίες τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην Ευρώπη, μπορώ να συνεισφέρω πάντοτε στην κατεύθυνση που δείχνει ο σχεδιασμός και η στρατηγική του.

Είναι ευτύχημα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ότι μια καινούρια αντίληψη, πολύ κοντά στις παραδόσεις, στον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μπορεί να συνεισφέρει προκειμένου να γίνει η Περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης, προόδου και παράδειγμα για ολόκληρη την χώρα.

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει. Είναι μεγάλες οι προκλήσεις αλλά πολύ ισχυρότερο το όραμα και η πολιτική του βούληση.

Του εύχομαι να πετύχει στο έργο του κι όπως είπα πρωτύτερα θα είμαι και εγώ συμπαραστάτης στην συλλογική αυτή προσπάθεια να βρει το δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης αυτή η πανέμορφη γωνιά της πατρίδας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα self service επισκευών, καθώς η υπηρεσία φτάνει και στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της πόλης του Αργους

AGGELOS DRITSAS

Η παγκόσμια αθλητική συνάντηση βόλεϊ βετεράνων, 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 𝗠𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿𝘀 𝗩𝗼𝗹𝗹𝗲𝘆𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗖𝘂𝗽 – 𝗟𝗼𝘂𝘁𝗿𝗮𝗸𝗶​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​, Greece 2024,

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία στο Κιάτο: Νεκρή μια γυναίκα και δύο τραυματίες – ΙΧ «καρφώθηκε» σε δέντρο

AGGELOS DRITSAS

Την έπεισε ότι δικαιούται… επιστροφή από τη ΔΕΗ, της «άρπαξε» 3.000 ευρω!

AGGELOS DRITSAS

Πρωτάθλημα ΕΠΣ Αργολίδας: Αποτελέσματα

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο Άργος για την ανίχνευση διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Η χώρα στον “φούρνο” το επόμενο 10ήμερο με 40άρια – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία η “Γιορτή Φαρμακά 2025” στα σύνορα των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη ανηλίκου στο Ναύπλιο με μαχαίρι – Χειροπέδες και στη μητέρα του

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αναπτυξιακή μετάβαση»

AGGELOS DRITSAS