ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Σύνοψη του εξαμηνιαίου έργου της νέας Δημοτικής Αρχής από το Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων όπου μεταξύ άλλων θεμάτων υπερψηφίστηκε και ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ στη συνέχεια έγινε η Απολογιστική Συνεδρίαση του διμήνου, όπου αφού δεν υπήρξαν ερωτήσεις και δεν τέθηκαν θέματα για να απαντηθούν από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, η συνεδρίαση έκλεισε με μια σύνοψη του εξαμηνιαίου έργου της νέας Δημοτικής Αρχής από το Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό.

Απολογιστική 28-6-2024

Δύο λόγια μόνο κύριε Πρόεδρε,

Με την ψήφιση του Ισοσκελισμένου Προϋπολογισμού του 2024 και του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, όπου έγιναν οι αλλαγές μετά και την κατάργηση των Νομικών Προσώπων και την ενσωμάτωσή τους στο Δήμο, ολοκληρώθηκε η δυσκολότερη ίσως περίοδος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Γιατί εκτός από αυτά που ήταν απαραίτητα να γίνουν για ένα νέο ξεκίνημα στη λειτουργία του Δήμου μας, έπρεπε να δοθούν λύσεις σε μια σειρά από θέματα τα οποία και λόγω της προηγούμενης προεκλογικής χρονιάς είχαν βαλτώσει, είχαν παραμεληθεί, είχαν δρομολογηθεί σε άλλη κατεύθυνση από την προηγούμενη δημοτική αρχή, από αυτήν που εμείς οραματιζόμαστε και θέλουμε να εφαρμόσουμε, την οποία και ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

Στους έξι αυτούς μήνες έγιναν πολλά, τα οποία μπορεί να μην έγιναν γνωστά, το αποτέλεσμά τους όμως θα φανεί το επόμενο διάστημα καθώς αφορούσαν την αλλαγή νοοτροπίας στη διοίκηση και λειτουργία των Υπηρεσιών, την άσκηση των αρμοδιοτήτων και την αναδιάταξη του στελεχιακού δυναμικού ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν για το Δήμο μας και την εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Από την επόμενη βδομάδα, σταδιακά θα ανακοινώσουμε τις αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις που κρίθηκαν απαραίτητες μετά την εξάμηνη εμπειρία στη διοίκηση του Δήμου μας, όπως και τα μεγάλα θέματα του προγράμματός μας τα οποία ήδη έχουμε προετοιμάσει και έχουμε κάνει τις πρώτες επαφές για τη συντομότερη υλοποίηση τους.

Η διαφάνεια, η νομιμότητα και ο ανοιχτός Δήμος που υποσχεθήκαμε, καθώς και οι δεσμεύσεις για δημοσιοποίηση των οικονομικών και σοβαρών εκκρεμοτήτων που παραλάβαμε, ισχύουν χωρίς εκπτώσεις και θα πραγματοποιηθούν άμεσα.

Η πίστωση χρόνου που σιωπηρά μας έδωσαν οι συνδημότες μας, έληξε, από την άμυνα που αναγκαστικά βρεθήκαμε για τους γνωστούς, κυρίως οικονομικούς λόγους, που είχαν επιβληθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, περνάμε στο δημιουργικό κομμάτι του πρώτου χρόνου της θητείας μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινότητα και τα προβλήματά της.

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Ορφανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Ναυπλιέων: H Αξία του χρόνου στην Τρίτη Ηλικία,

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η ΑΕ Ερμιονίδας στο γήπεδο Τολού, απέναντι στον Εθνικό

AGGELOS DRITSAS

Γιορτάζει ο Ι.Ν. της Παναγίας της Πορτοκαλούσας στη Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS

ΑΔΕΣΠΟΤΑ : Μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των υποδομών σε ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινός της Κοιμήσεως της θεοτόκου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Καλή, δημιουργική και ευχάριστη εβδομάδα

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Ναυπλιέων για τον θάνατο του Β. Σωτηρόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές του Γυμνασίου Λυγουριού Αργολίδας ευχήθηκαν στους εγκλείστους των Φυλακών Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πενήντα Χρόνια Δημοκρατία” με συνομιλητές την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Κουβαρά στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία της Κοσμήτορος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Harvard

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Ναύπλιο ΡΕΠΟΡΤΑΖ DRONE

AGGELOS DRITSAS