ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ.Χρόνης: Η Τραχεια, το Κολιακι και οι μικρότεροι οικισμοί ήταν πάντοτε ένα κύτταρο επιχειρηματικότητας και πρωτογενούς παραγωγής

Η Τραχεια, το Κολιακι και οι μικρότεροι οικισμοί που απαρτίζουν την Δημοτική Κοινότητα Τραχειάς (Βοθυκι, Καλυβαίικα, Κουτρουμπαίικα, Εξοχή, Ματαραγκα, Σταυρός κλπ) ήταν πάντοτε ένα κύτταρο επιχειρηματικότητας και πρωτογενούς παραγωγής!

Μετά τις αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών στράφηκαν στην διοχέτευση των προϊόντων εκτός Δήμου και ανέπτυξαν δίκτυο πωλήσεων σε Αθήνα και άλλα μέρη!

Ονομαστα ποιοτικά προϊόντα όπως τα τυροκομικά, τα προϊόντα άρτου, τα ζυμαρικά και τα παξιμάδια έκαναν γνωστό στην Ελλάδα και όχι μόνο τον τόπο μας.

Πλέον λιγότεροι κάτοικοι αλλά με ιδιαίτερη θέληση ζουν, επιχειρούν και αναπτύσσουν τον τόπο τους!

Το κυριότερο έργο μας ήταν η εξεύρεση λύσης και η αγορά της γεώτρησης, μετά από πολλά χρόνια, λύνοντας το προβλημα της ύδρευσης!

Επισκευασαμε το δημοτικό κτίριο στην Τραχειά, τοποθετησαμε όργανα παιδικών χαρών και στα δύο χωριά (θέλουμε να ολοκληρωθεί το έργο αυτό άμεσα), τοποθετησαμε μπασκετες και φυσικά δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην αγροτική οδοποιία άλλα και σε δημοτικούς δρόμους.

Η επόμενη 5ετια είναι μια περίοδος αναπτύξεις μεγάλων έργων ασφαλείας, όπως ειδική σήμανση και πεζοδρόμιο εντός οικισμών, ολοκλήρωση των επισκευών στα Δημοτικά μας κτίρια και ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων.

Με μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει προχωράμε δυνατά στο Δήμο Επιδαύρου του 2028!!!

Συνεχίζουμε…

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μια Κυριακή γεμάτη από αποκριάτικες εκδηλώσεις ήταν η χθεσινή ημέρα

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου Τρίτη 4 Μαρτίου 2025 (τα θέματα)

AGGELOS DRITSAS

Απομακρύνθηκαν οι άρρωστοι φοίνικες από την πλατεία Τριών Ναυάρχων. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Χειμερινό ωράριο στο Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου – Πότε είναι ελεύθερη η είσοδος

AGGELOS DRITSAS

Δύο νέα επιμορφωτικά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Σμυρνιώτης από την 4η Attica Green Expo: Έμπνευση, νέες ιδέες και αποτελεσματική δράση προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος

AGGELOS DRITSAS

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλιέων: Πως μπορείτε να εξοφλείτε λογαριασμούς σε 5 αυτόματους μηχανισμούς είσπραξης

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Καμπανάκια lockdown: Ξέφυγε η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

30 καταγγελίες την ημέρα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

AGGELOS DRITSAS