ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στον προαύλιο χώρο του Κωνσταντοπουλείου Μεγάρου οι μαθητές -τριες το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό και η Δ/νση της Τουριστικής Σχολής ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελ/σου πραγματοποίησαν την λήξη μαθημάτων για το εκπαιδευτικό έτος 2023 – 2024.

Στην εκδήλωση της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2024 παρευρέθηκαν επίσης οι συγγενείς των μαθητών –τριών και εκπρόσωποι Πολιτικών, Δημοτικών, Εκκλησιαστικών και Επιμελητηριακών αρχών που απεύθυναν χαιρετισμό διαβεβαιώνοντας για την στήριξή τους στα δρώμενα της σχολής.

Στην εκδήλωση ο Δ/ντής της σχολής, Κωνσταντίνος Καχριμάνης, παρουσίασε τα πεπραγμένα και τις δράσεις του ΙΕΚ – ΣΑΕΚ του σχολικού έτους 2023 2024 καθώς και την νέα πειραματική ειδικότητα για το επόμενο εκπαιδευτικό έτος στην Διοίκηση Υπνοδωματίων μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.. Ευχήθηκε επίσης καλή πρακτική άσκηση σε όλους τους μαθητές -τριες που ξεκινά στα μέσα Ιουνίου σε τουριστικές επιχειρήσεις σε ολη την Ελλάδα.

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι μαθητές -τριες με την καλύτερη επίδοση στα μαθήματα, στα εργαστήρια, στην συμπεριφορά αλλά και στις γραπτές εργασίες στην επιχειρηματικότητα και διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν τις γαστρονομικές δημιουργίες των μαθητών -τριών σε μπουφέ με έδεσμα γλυκό και ποτό ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και επίσκεψη στους εσωτερικούς χώρους του Κωνσταντοπουλείου Μεγάρου για όσους επιθυμούσαν να γνωρίσουν τους χώρους μαθημάτων αλλά και τις σημαντικές εσωτερικές του κτηρίου οροφογραφίες και διακόσμους.

Η Τουριστική σχολή ΣΑΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Πελ/σου μεταφέρθηκε στην πόλη του Άργους από το καλοκαίρι του 2012 και έχει αναπτύξει 11 τμήματα με τις παρακάτω 4 ειδικότητες σε πρωινή και απογευματινή λειτουργία που ξεπερνούν σε δύναμη τους 180 μαθητές -τριες κατ έτος:

  • Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Σεφ
  • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό ( Τουριστικό Πρακτορείο)
  • Τεχνικός Αρτοποίας – Ζαχαροπλαστικής

Η φοίτηση είναι διετής με 6 μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και οδηγεί μετά από εξετάσεις πιστοποίησης σε Δίπλωμα επιπέδου 5 σύμφωνα με το Εθνικό πλαίσιο προσόντων με προοπτική εισαγωγής σε ΑΕΙ κατόπιν σχετικών εξετάσεων και αντίστοιχης προκηρύξεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Προσθήκη αιθουσών στο Δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας.

AGGELOS DRITSAS

16χρονη πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Άλλες τρεις κλήσεις για μέθη και λιποθυμία στο ΕΚΑΒ

AGGELOS DRITSAS

Συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας και της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. στην “Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου”

AGGELOS DRITSAS

Νέα επιμορφωτικά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κυριάκου Σάμιου «Χνάρια Θεάτρου

AGGELOS DRITSAS

Χατζηθεοδοσίου: Το μέτρο έκπτωσης 10% του ΕΝΦΙΑ να ισχύσει για όλους χωρίς εξαιρέσεις

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ 29-5-2024 Αξίζει να δεις το ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ !! ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2025 – Η απόλυτη καρναβαλική γιορτή ΒΙΝΤΕΟ 1 +1

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος : Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους συμπολίτες μας – χορηγούς των «γευμάτων αγάπης».

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Πατέρα Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο

AGGELOS DRITSAS

ΤΕΧΑΝ – Οι πρωτοπόροι της ανακύκλωσης

AGGELOS DRITSAS

Παραδοσιακά κούλουμα στη Νέα Κίο διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Μυκηνών την Καθαρά Δευτέρα ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS