ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο με ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ,

Το πιο ελπιδοφόρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο με ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024. Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και μέλη της ΕΛΠΙΔΑΣ συμμετείχαν σε μια γιορτή αγάπης και ελπίδας γεμάτη μουσική, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χαμόγελα και πολλά δώρα.

Στην εκδήλωση παρέστη ο κύριος Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MOTOR OIL, που σταθερά και διαχρονικά στηρίζει το έργο του Σωματείου για τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τον κύριο Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη, επισκέφθηκαν όλα τα τμήματα της Μονάδας, συνομίλησαν με τους διευθυντές και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενημερώθηκαν αναλυτικά για την λειτουργία των τμημάτων και την κατάσταση της υγείας των παιδιών και ευχήθηκαν σε όλους «Καλές Γιορτές» και καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Στη συνέχεια, η κυρία Βαρδινογιάννη άναψε το «Δέντρο των Ευχών» ενθουσιάζοντας τους μικρούς ασθενείς, τους ευχήθηκε «Υγεία» και «Αγάπη» για τη νέα χρονιά και τους προσέφερε χριστουγεννιάτικα δώρα. Τις δικές τους ευχές έγραψαν ο κύριος Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, ο Κοινός Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΠΙΔΑΣ, τα μέλη του ιατρικού, διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού και όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται. Τα πρόσωπα των μικρών ηρώων φωτίστηκαν ακόμα περισσότερο όταν επιστρέφοντας στα δωμάτιά τους βρήκαν ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο δώρο-έκπληξη, προσφορά της @motoroilhellas , ένα tablet για όλα τα παιδιά της Μονάδας, αλλά και του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ». Ευχαριστίες στην Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και την Χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών που συμμετείχαν στη γιορτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πωλείται άδεια ταξί 100% με έδρα το Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

46χρονη αστυνομικός κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του άντρα της

AGGELOS DRITSAS

Αναγνωσταράς : Αγαπητέ φίλε Σωκράτη, όταν λες όλα στο φως το κάνεις με αποδείξεις και ονόματα

AGGELOS DRITSAS

Επειδή ότι ωραίο θέλω να το μοιράζομαι μαζί σου, θα σου μιλήσω για την αιμοδοσία.

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

ΠΥΡΓΕΛΛΑ : Ραντεβού στο ” μικρό Παρίσι ” όπως έλεγαν και οι παλιοί κάτοικοι του χωριού..

AGGELOS DRITSAS

Γνωρίζει ο ΣΕΓΑΣ την κατάσταση των γραφείων στο Ναύπλιο;

AGGELOS DRITSAS

Έπαιξαν τα “ρέστα΄” τους με τα σκουπίδια αλλά το εργοστάσιο ανακύκλωσης του ΚΑΜΠΟΣΟΥ τους εκθέτει

AGGELOS DRITSAS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας

AGGELOS DRITSAS

Νέο Place Brand | Εσύ, η Πελοπόννησος και το Νέο της Πρόσωπο – Συμμετέχεις;

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία Daniel: 372 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών σε Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Αργολίδα και Αττική

AGGELOS DRITSAS

Συγκινημένος ο 25χρονος που βαπτίστηκε από 13 νονούς στα Λευκάκια Ναυπλίου 

AGGELOS DRITSAS