ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Λυγουριό, η έδρα του Δήμου μας, ήταν και είναι η κοινότητα που έχει συνδέσει το όνομα της με το Ασκληπιείο της Επιδαύρου!

Χώρος ιερός, με έντονη ενέργεια και τρομερές δυνατότητες!

Στη λογικη της τοπικιστικης υποψηφιότητας για πάνω από 9 χρόνια έμεινε στάσιμο από μια ηγετική ομάδα ναι μεν με κέντρο το Λυγουριο, αλλά χωρίς όραμα, τόλμη και έντονα της στοιχεία της μιζέριας!

Το 2019 η νέα δημοτική αρχή αξιοποίησε οτιδήποτε μπορούσε από πόρους και πλέον γίνονται τεράστια αναπτυξιακά και λειτουργικά έργα στην έδρα του Δήμου!

Ποτέ η καταγωγή του επικεφαλής δεν έπαιξε και δεν πρέπει να παίζει ρόλο στο όραμα και στην όρεξη για προσφορά!

Τουλάχιστον 12.500.000€ σε έργα υλοποιήθηκαν, υλοποιούνται ή έχουν ενταχθεί κατά την περίοδο 2019-2023 από τον Δήμο, την Περιφέρεια Πελοποννήσου ή Υπουργεία και αφορούν αποκλειστικά το Λυγουριο!

Επιπρόσθετα στα πάνω από 15.500.000€ έργα, εντάξεις ή δημοπρατήσεις που αφορούν όλο το Δήμο, αναλογεί αντίστοιχο με τις ανάγκες πόσο στην Έδρα!

Τέλος πάνω από 6.000.000€ σε έργα έχουν κατατεθεί και αναμένουμε έγκριση, πάλι μόνο για το Λυγουριο, από το σύνολο των προτάσεών μας που φτάνουν τα 14.000.000€ για την επόμενη περίοδο!

Με όλα αυτά στις βαλίτσες μας και με την πεποίθηση ότι η αναγνώριση της δουλειάς μας έρχεται μέσα από την κοινωνία και τις εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου εκτίθενται στην κριση σας 24 αξιόλογοι υποψήφιοι σε κεντρικό και τοπικό ψηφοδέλτιο με σημείο αναφοράς τη δημοτική κοινότητα Ασκληπιείου στο συνδυασμό Δύναμη Προοπτικής !

Αυξημένος ο αριθμός των υποψηφίων κατά 30% και η ανανέωση φτάνει στο 42%!!

Αυτοί είμαστε και για αυτούς τους λόγους θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, όχι στα λόγια!

Στην πράξη!!!

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σύλληψη στο Ναύπλιο 54χρονου με ηρωίνη

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασητης Ολομέλειας της ΕΕΔΥ(Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας)

AGGELOS DRITSAS

Κίνα: Ξεκίνησαν οι εργασίες του τεράστιου υπεράκτιου φωτοβολταϊκού έργου

AGGELOS DRITSAS

Γιώργος Φραγκιουδάκης: Αξιοποίηση Καραθώνας, μια άποψη με λογισμό και μ’ όνειρο…

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη Εργασίας του Περιφερειάρχη με Δημάρχους – Νέο Place Brand και προγράμματα ανάπτυξης

AGGELOS DRITSAS

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΤΩΧΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Η Δήμαινα είναι ένα καθαρά αγροτικό χωριό με αρκετούς νέους ανθρώπους να έχουν επιλέξει να ζήσουν εδώ μαζί με τις οικογένειές τους!

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : ΤΟ ΑΡΑΧΝΑΙΟ ΑΣΠΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

AGGELOS DRITSAS

65χρονή είχε “στολίσει” το σπίτι της στην Ερμιονίδα με αμφορείς από αρχαίο ναυάγιο

AGGELOS DRITSAS

Τι αναφέρει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για τον θάνατο 78χρονης στην Πλάκα Δρεπάνου

AGGELOS DRITSAS

Με 5 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ Άρχισαν τα όργανα …  : Με το πρόβλημα ηχορύπανσης, κατάληψης κοινόχρηστων χώρων

AGGELOS DRITSAS