ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Πορτοχέλι είναι από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος την περίοδο του Πάσχα.
Μια μικρή, «φιδίσια» χερσόνησος της βορειοανατολικής Πελοποννήσου που εδώ και δεκαετίες αποκαλείται η Ριβιέρα της Ελλάδας, που τα έχει όλα.
Ήπιο κλίμα, ακτογραμμή με ατελείωτους τιρκουάζ κολπίσκους και διάφανα νερά, απαράμιλλη φύση, φρέσκο ψάρι, και εκλεπτυσμένη νυχτερινή ζωή.
Έλα κι εσύ να βιώσεις μαζί μας την καθηλωτική ατμόσφαιρα κατά την Περιφορά του Επιταφίου, με την συνοδεία των Μυροφόρων, όπου οι ψαλμωδίες αντηχούν στην θάλασσα δημιουργώντας ένα μυστηριακό περιβάλλον βαθιάς κατάνυξης, ενώ οι πιστοί ακολουθούν κρατώντας λευκά κεριά.
Το βράδυ της Ανάστασης έλα να ανάψουμε τα λευκά αερόστατα και να στείλουμε το Άγιο Φως ψηλά, φωτίζοντας τον πορτοχελιώτικο ουρανό, ο οποίος λαμπυρίζει μοναδικά σε συνδυασμό με την ρίψη εντυπωσιακών βεγγαλικών, υπό τον ήχο του ”Χριστός Ανέστη”.
Από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα και καθ όλη την διάρκεια της ημέρας, το ομοίωμα του Ιούδα βρίσκεται καθισμένο στην παραλία του Πορτοχελίου, πίνοντας κρασί για να ξεχάσει την Προδοσία του.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 21.00, έλα να απολαύσεις το Φαντασμαγορικό ” Κάψιμο του Ιούδα” μέσα από αφηγήσεις, μουσική, χορό και ρίψη εντυπωσιακών βεγγαλικών σε ένα σόου που θα σε αφήσει άφωνο, το οποίο θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη σου για πάντα.
Ένα έθιμο που γράφει ιστορία στο Πορτοχέλι εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες.
Σε περιμένουμε!
#angelikiloumi#visitermionida#visitportoheli#po

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΝΔΗΕΡ: Η προεκλογική μας επίσκεψη στην κοινότητα των Φούρνων

AGGELOS DRITSAS

Η ορκωμοσία των έξι υπουργών

AGGELOS DRITSAS

Σημαντική Μέρα για το Κρανίδι, την Νεολαία, τον Αθλητισμό!!!

AGGELOS DRITSAS

Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο – Εκκενώθηκαν χωριά, κάηκε όχημα της πυροσβεστικής

AGGELOS DRITSAS

Run Greece στο Ναύπλιο: Με χαμόγελα και αισιοδοξία ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ + DRONE

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΟΛΙΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ “ΠΗΓΜΗ”

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας : Διακοπή ρεύματος σε Ασίνη και Τολό στις 2/6

AGGELOS DRITSAS

Κορωνοϊός: Σε ποια σημεία και ποιες ώρες θα γίνονται rapid test στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου.

AGGELOS DRITSAS

“30 χρόνια κρατάει τούτος ο χορός”,στο τέταρτο δημοτικό σχολείο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Έχει πάει η καταγγελία σύννεφο με τις παραλίες

AGGELOS DRITSAS

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην Δράση «INNOVATION OFFICE»

AGGELOS DRITSAS