ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Πορτοχέλι είναι από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος την περίοδο του Πάσχα.
Μια μικρή, «φιδίσια» χερσόνησος της βορειοανατολικής Πελοποννήσου που εδώ και δεκαετίες αποκαλείται η Ριβιέρα της Ελλάδας, που τα έχει όλα.
Ήπιο κλίμα, ακτογραμμή με ατελείωτους τιρκουάζ κολπίσκους και διάφανα νερά, απαράμιλλη φύση, φρέσκο ψάρι, και εκλεπτυσμένη νυχτερινή ζωή.
Έλα κι εσύ να βιώσεις μαζί μας την καθηλωτική ατμόσφαιρα κατά την Περιφορά του Επιταφίου, με την συνοδεία των Μυροφόρων, όπου οι ψαλμωδίες αντηχούν στην θάλασσα δημιουργώντας ένα μυστηριακό περιβάλλον βαθιάς κατάνυξης, ενώ οι πιστοί ακολουθούν κρατώντας λευκά κεριά.
Το βράδυ της Ανάστασης έλα να ανάψουμε τα λευκά αερόστατα και να στείλουμε το Άγιο Φως ψηλά, φωτίζοντας τον πορτοχελιώτικο ουρανό, ο οποίος λαμπυρίζει μοναδικά σε συνδυασμό με την ρίψη εντυπωσιακών βεγγαλικών, υπό τον ήχο του ”Χριστός Ανέστη”.
Από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα και καθ όλη την διάρκεια της ημέρας, το ομοίωμα του Ιούδα βρίσκεται καθισμένο στην παραλία του Πορτοχελίου, πίνοντας κρασί για να ξεχάσει την Προδοσία του.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 21.00, έλα να απολαύσεις το Φαντασμαγορικό ” Κάψιμο του Ιούδα” μέσα από αφηγήσεις, μουσική, χορό και ρίψη εντυπωσιακών βεγγαλικών σε ένα σόου που θα σε αφήσει άφωνο, το οποίο θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη σου για πάντα.
Ένα έθιμο που γράφει ιστορία στο Πορτοχέλι εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες.
Σε περιμένουμε!
#angelikiloumi#visitermionida#visitportoheli#po

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές

AGGELOS DRITSAS

Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας-Σ.Ε.Τ.Α.Α. 

AGGELOS DRITSAS

Ακρόαση για Ηθοποιούς στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Στην Αργολίδα ο ιδρυτής του Facebook!!! Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Αποκλειστικές εικόνες!!

AGGELOS DRITSAS

«Πράσινο» για το νέο υπερπολυτελές «Six Senses Porto Heli» στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Καστοριά: Οδηγός τράκαρε με… αρκούδα!

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Προχωράει η διαδικασία έκδοσης άδειας λειτουργίας υδατοδρομίου στο λιμάνι της Κοιλάδας

AGGELOS DRITSAS

ΣΟΚ : Πέθανε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιούνιος ολοκληρώνεται χωρίς καύσωνα – 48ωρο βροχών – Οι καιρικές εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα

AGGELOS DRITSAS

51η Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία στη Κοιλάδα Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΔΥΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS